The Lion King (OST) "Hazır Olun [Be Prepared]" letra

Traducción al:en

Hazır Olun [Be Prepared]

SCARBir domuz kadar aptalsınız.Hiçbir şey anlayamazsınız.Dinleyin beni, dikkat edin!Bu bir gurur meselesidir.Aklınız pek calışmasa da böyle boş bakmayın bana.Siz başarı nedir bilmezsiniz.Dünyadan habersiz, hiçsiniz!Yeni bir hayata hazırlanın.Hazırlanın haberlerime!Yepyeni bir dünya, bir adım yakında.

SHENZIYa biz ne olacağız?

SCARSiz beni dinleyen.Hakkım olan şeye ben sahip olunca, korkmayın sizide unutmam.Bu haksızlık artık son bulsun! Hazır olun!

BANZAIEvet hazır ol! Biz hazır olacağız! Ama ne için?

SCARKralın ölümüne!

BANZAINiye? Hasta mı?

SCARHayır, onu biz öldüreceğiz. Simba'yı da.

SHENZIIyi fikir! Krala gerek yok!

HYENASKral yok! Kural yok! La la la la la la!

SCARAptallar! Bir kral olacak!

BANZAINe? Ama sen dedin ki...

SCARKral ben olacağım! Benimle olun bir daha asla aç kalmayın!

HYENASEvet! Taman! Çok yaşa kral! Çok yaşa kral! Çok yaşa kral!Beraberiz biz kralımızla!Taparız, inanırız ona!

SCARBeni boşuna sevmezsiniz.Siz hep karşılık istersiniz.Unutmayın benim sayemde.Gelecek başarıyla dolu.Şunu da anlayın iyice:SİZ BEN OLMADAN HİÇSİNİZ!Hazır olun yüzyılın darbesine!Hazır olun en korkunç suikaste!Her şey hazırlandı, her şey hesaplandı.Tahtımı alınca, ben kral olunca.Bütün saygısızlar, karşı çıkanlar. Görürler kim olduğumu!Kuvvetimden, hırsımdan korkun!Hazır olun!Kuvvetimden, hırsımdan korkun!Hazır olun!

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Hazır Olun [Be Prepared] de The Lion King (OST). O la letra del poema Hazır Olun [Be Prepared]. The Lion King (OST) Hazır Olun [Be Prepared] texto. También se puede conocer por título Hazir Olun Be Prepared (The Lion King OST) texto.