Melissa Horn "Jag gör aldrig om det här" letra

Traducción al:enno

Jag gör aldrig om det här

Från att ha levt större delen av mitt liv ensam,Till att inte trivas i mitt eget sällskap.Jag vet att en har ansvar för sig,Men människor gör någonting med mig.Och som det känns nu,Gör jag aldrig om det här.Jag gör aldrig om det här.Jag gör aldrig om det här mer.

Den första kan jag skylla på min ungdom,Eller att jag var ung och han var dum.Jag minns att jag knappt kunde andas,Den första gången han gick ifrån.Men ingen kände skuld, inte jag och inte han.Saker tar bara sin tid ibland.Och som det känns nu,Gör jag aldrig om det här.Jag gör aldrig om det här.Jag gör aldrig om det här mer.

Den andra, han stal mina år.Vad skulle han med dem till?Han ville aldrig säga att han älskade mig.Han var så rädd för att ångra sig.Och då sa jag: Aldrig mer en sån,Som bara bryr sig om,Saker som rör honomOch som det känns nu,Gör jag aldrig om det här.Jag gör aldrig om det här,Jag gör aldrig om det här mer.

Det tredje vet jag inte om jag räknar.Det var inte kärlek men nära nog.Han gick varv runt mig och bad mig vänta.Det blev tråkigt från där jag stod.Och om vi menade väl,så gjorde vi fel.Genom att spela en och samma person.Och som det känns nu,Gör jag aldrig om det här.Jag gör aldrig om det härJag gör aldrig om det här mer.

Den fjärde, han slet mig itu.Det gör faktiskt ont ännu.Jag minns nätterna jag sov ute på soffan.Det var ändå som en vägg mellan oss.Jag tror vi knöt så hårda band,Till oss själva och varann,Att ingen av oss ville ta sig loss.Och som det känns nu,Gör jag aldrig om det här.Jag gör aldrig om det här.Jag gör aldrig om det här mer.

Jag har misslyckats med varenda relation.De ligger här och stirrar i en hög.Mmmm, mmmmVar det jag som inte dög?Kanske drog jag det för långt.Nu tar jag avsked av er alla på samma gång.Och som det känns nu,Gör jag aldrig om det här.Jag gör aldrig om det här.Jag gör aldrig om det här mer.

Jag gör aldrig om det här.Jag gör aldrig om det här.Jag gör aldrig om det här mer.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Jag gör aldrig om det här de Melissa Horn. O la letra del poema Jag gör aldrig om det här. Melissa Horn Jag gör aldrig om det här texto. También se puede conocer por título Jag gor aldrig om det har (Melissa Horn) texto.