Desi Slava "И на всички като тебе (I na vsichki kato tebe)" letra

Traducción al:enitnlsrtr

И на всички като тебе (I na vsichki kato tebe)

Вечно схеми и проблеми,тая връзка вече с тебе ме побърква.Да простя ли? Аре вземи - на челото ми да не пише църква?Мачкай да са като кученца след тебза тоя филм не съм си купила билет.Кацни малко, май се взе за самолет,пък аз да теб пържа сега съм наред.

Но ти, ти, точно ти,на всяка топ си ти,името ти дори го цензурират с ВИЙП.Късаш ги наред като ленти ти,я се доближи - твойто гадже иска да ти каже:

Припев:"Майната ти" на тебе и на всички като тебе,Да си развалям кефа за теб ли? Никога.Искаш от мене всичко, а ти ми даваш нищо,за тебе ме боли, но не и сърцето ми.

Вечно крива, все не бива,букет глухарчета и бегай в архива.Пълна смешка, като грешка напиша в Google първо тебе те откривам.Аре малко дишай Mr.President,това, че бях с теб е просто инцидент.Късмет извади, че ме срещна в слаб момент,но шанса ти точно е 0%.

Но ти, ти, точно ти,на всяка топ си ти,името ти дори го цензурират с ВИП.Късаш ги наред като ленти тия се доближи - твойто гадже иска да ти каже:

Припев:"Майната ти" на тебе и на всички като тебе,да си развалям кефа - за тебе никога.Искаш от мене всичко, а ти ми даваш нищо,за тебе ме боли, но не и сърцето ми.

Гледаш да ме действаш, както кеф ти така,24/7 да съм ти под ръка.Като съм ти крива, да ме пращаш да спя,ти на мене няма да ми говориш така.

Ти на мене няма да ми говориш така. х2

Припев:"Майната ти" на тебе и на всички като тебе,да си развалям кефа - за тебе никога.Искаш от мене всичко, а ти ми даваш нищо,за тебе ме боли, но не и сърцето ми.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción И на всички като тебе (I na vsichki kato tebe) de Desi Slava. O la letra del poema И на всички като тебе (I na vsichki kato tebe). Desi Slava И на всички като тебе (I na vsichki kato tebe) texto. También se puede conocer por título I na vsichki kato tebe I na vsichki kato tebe (Desi Slava) texto.