Desi Slava "Neshto po-taka (Нещо по-така)" letra

Traducción al:en

Neshto po-taka (Нещо по-така)

Тази вечер от теб имам нужда,дори да знам че утре си ми чужда.Направи към мен две три стъпкиот твоите прегръдки побиват ме тръпки.Време е тази нощ да се отпуснеш,твойте устни с мойте са вкусни,не е смешно дали е спешнолюбовта е само чувство, дали е грешно!!??

Припев:Но ще мога ли сега аз на теб да устоя,знам ще вземеш всичко моеи моето сърце ще ме предадеи не зная на къде ще ме отведе.

Разни женки разни идеални,просто за тези които са видяли.Това в никакъв случай не трябва да те плаши,след полунощ минутите са наши.Нека твоята врата за мен да се отвори,като мен няма втори на спуснатите щори.Отпусни се дай по-небрежно,да си с мене тази нощ е просто неизбежно.

Припев:Но ще мога ли сега аз на теб да устоя,знам ще вземеш всичко моеи моето сърце ще ме предадеи не зная на къде ще ме отведе.

Поръчай ми воодка, отпускам на лесно по-така,а може би после на на на на на нааа хехееее.Поръчай ми още,кажи ми нещо по-така,а може би после на на на на нааааа.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Neshto po-taka (Нещо по-така) de Desi Slava. O la letra del poema Neshto po-taka (Нещо по-така). Desi Slava Neshto po-taka (Нещо по-така) texto. También se puede conocer por título Neshto po-taka Neshho po-taka (Desi Slava) texto.