Yiannis Parios "Lipisou Me | Λυπήσου με" letra

Traducción al:enrusr

Lipisou Me | Λυπήσου με

Λυπήσου με και να ξανάρθεις.Είναι το βράδυ ατελείωτο απόψε,σκύψε του πόνου το λουλούδι μουκαι κόψε.Λυπήσου με και να ξανάρθεις.Είμαι μονάχος με τη θλίψηκαι παλεύω,μέσα στον πόνο λίγο γέλιο σημαδεύω,λυπήσου με.

Λυπήσου με, λυπήσου με γιατίτο λάθος σου που έφυγες μεγάλο.Εσένα έχω μόνο στη ζωήκαι τίποτ’ άλλο.Λυπήσου με.

Λυπήσου με και να ξανάρθεις.Είναι ντροπή που σου το λέωκι όμως πρέπει,αυτή την ώρα κι ο Θεόςψηλά μας βλέπει.Λυπήσου με και να ξανάρθεις.Έχει παγίδες η ζωή μαςκαι θα πέσεις.Είσαι παιδί κι εγώ φοβάμαιμην πονέσεις.Λυπήσου με.

Λυπήσου με, λυπήσου με γιατίτο λάθος σου που έφυγες μεγάλο.Εσένα έχω μόνο στη ζωήκαι τίποτ’ άλλο.Λυπήσου με. (x2)

Sažali se na mene

Sažali se na mene i vrati seVečeras je noć beskrajnaSavij cvet mog bolaI uberi gaSažali se na mene i vrati seSam sam, sa tugomI borim seU mom bolu malo smeha urezujemSažali se na mene.

Sažali se na mene, sažali se na mene, jerVelika je greška što si otišlaSamo tebe imam u životuI ništa drugo.Sažali se na mene.

Sažali se na mene i vrati seSramota je što ti to govorimAli, moramOvog trena BogSa visine nas gledaSažali se na mene i vrati seNaš život ima zamkeI upašćeš.Ti si dete i ja se plašimDa te ne zaboli.Sažali se na mene.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Lipisou Me | Λυπήσου με de Yiannis Parios. O la letra del poema Lipisou Me | Λυπήσου με. Yiannis Parios Lipisou Me | Λυπήσου με texto. También se puede conocer por título Lipisou Me Lypesou me (Yiannis Parios) texto.