Teodora "Smeshna cena (Смешна цена)" letra

Traducción al:csen

Smeshna cena (Смешна цена)

Броя парите, а не купувам.Броя си дните - и те не струват.Без теб играя във черно бяло,достигнах края и се продадох.

Припев:А на каква смешна цена продадох теб и любовта.Какво сърце бие във мен? Да му платя ли за да спре?А на каква смешна цена продадох теб и любовта.Сега не плача, нали съм силна.Сега ми плащат, да се усмихвам.А на каква смешна цена, продадох теб и любовта.Какво сърце бие във мен? Ето плащам му нека спре.

Заспивам трудно и те сънувам.Какво ми струва да се преструвам?За теб съм мъртва - ти все не идваш.Какво да търсиш в една пустиня ?

Припев: (х2)А на каква смешна цена продадох теб и любовта.Какво сърце бие във мен? Да му платя ли за да спре?А на каква смешна цена продадох теб и любовта.Сега не плача, нали съм силна.Сега ми плащат, да се усмихвам.А на каква смешна цена, продадох теб и любовта.Какво сърце бие във мен? Ето плащам му нека спре.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Smeshna cena (Смешна цена) de Teodora. O la letra del poema Smeshna cena (Смешна цена). Teodora Smeshna cena (Смешна цена) texto. También se puede conocer por título Smeshna cena Smeshna cena (Teodora) texto.