Korpiklaani "Ievan Polkka" letra

Traducción al:entr

Ievan Polkka

Nuapurista kuulu se polokan tahtijalakani pohjii kutkutti.Ievan äiti se tyttöösä vahtivaan kyllähän Ieva sen jutkutti,sillä ei meitä silloin kiellot haittaakun myö tanssimme laiasta laitaan.

Ievan suu oli vehnäselläko immeiset onnee toevotti.Peä oli märkänä jokaisellaja viulu se vinku ja voevotti.Ei tätä poikoo märkyys haittaasillon ko laskoo laiasta laitaan.

Ievan äiti se kammarissavirsiä veisata huijjuutti,kun tämä poika naapurissaämmän tyttöä nuijjuutti.Eikä tätä poikoo ämmät haittaasillon ko laskoo laiasta laitaan.Eikä tätä poikoo ämmät haittaasillon ko laskoo laiasta laitaan.

Siellä oli lystiä soiton jäläkeensain minä kerran sytkyyttee.Kottiin ko mäntii ni ämmä se riiteljja Ieva jo alako nyyhkyytteek.Minä sanon Ievalle mitäpä se haittaalaskemma vielähi laiasta laitaa.Minä sanon Ievalle mitäpä se haittaalaskemma vielähi laiasta laitaa.

Muorille sanon jotta tukkee suusien ruppee sun terveyttäs takkoomaa.Terveenä peäset ku korjoot luusija määt siitä murjuus makkoomaa.Ei tätä poikoo hellyys haittaako akkoja huhkii laiasta laitaan.Ei tätä poikoo hellyys haittaako akkoja huhkii laiasta laitaan.

Sen minä sanon jotta purra pittääei mua niin voan nielasta.Suat männä ite vaikka lännestä ittäänvaan minä en luovu Ievasta,sillä ei tätä poikoo kainous haittaasillon ko tanssii laiasta laitaan.Salivili hipput tupput täppytäppyt tipput hilijalleen.

Salivili hipput tupput täppytäppyt tipput hilijalleen.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Ievan Polkka de Korpiklaani. O la letra del poema Ievan Polkka. Korpiklaani Ievan Polkka texto.