Yiannis Kotsiras "Όλα είναι ψέματα (Ola einai psemata)" letra

Traducción al:en

Όλα είναι ψέματα (Ola einai psemata)

Κρατάω γερά ένα παλιό μαστίγιο(όλα, όλα είναι ψέματα)Και θα σας πάω στο ακραίο μου καταφύγιο(όλα, όλα είναι ψέματα)Τα δάχτυλα ποτέ δεν είναι ίδια(όλα, όλα είναι ψέματα)Και οι ψυχές μοιάζουν με σαμιαμίδια(όλα, όλα είναι ψέματα)

Με την κοιλιά όλης της γης, σκουλήκια(όλα, όλα είναι ψέματα)Προς στη φωτιά, κάτω απ' τα αρμυρίκια(όλα, όλα είναι ψέματα)Όλοι μαζί, άνθρωποι και ποντίκια(όλα, όλα είναι ψέματα)Όλα αχταρμάς, τ' άδικα και τα δίκια(όλα, όλα είναι ψέματα)

Αν το θες να βγεις από `δωΝα με βρεις κι εγώ να σε βρωΤότε πάρε ανάσα βαθιάΓια να βγούμε αγκαλιά απ' τη βρωμιά(όλα, όλα είναι ψέματα)

Αν το θες να βγεις από `δωΝα με δεις κι εγώ να σε δωΤότε πάρε ανάσα βαθιάΑπ' τα σάπια να βγούμε αγκαλιά(όλα, όλα είναι ψέματα)

Να βγούμε αγκαλιά (όλα, όλα είναι ψέματα)Να βγούμε αγκαλιά.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Όλα είναι ψέματα (Ola einai psemata) de Yiannis Kotsiras. O la letra del poema Όλα είναι ψέματα (Ola einai psemata). Yiannis Kotsiras Όλα είναι ψέματα (Ola einai psemata) texto. También se puede conocer por título Όla einai psemata Ola einai psemata (Yiannis Kotsiras) texto.