Robin Packalen "Paniikkiin" letra

Paniikkiin

Olin se kova-äänisin, kunnes suhun törmäsin.Meni tunteiden mukana solmuun kielikin.Frendit meidät esitteli, jauhot suuhun heti meni.Mut naurujen pitäs soittaa medi-heli.

Miten näin kävikään?Miten pääsit mun pään sisään.Mut oon niin jäässä, ja hämillään.

Kun sä kuvaan mukaan tuut,Ei mun pääs oo kukaan muu.Mutta sanoja, ei ulos suusta tuu.Mä oikosulkuun meen ja siitä hulluuteen.Mutta sanoja, ei ulos suusta tuu.Menen pa-paniikkiin, kun katot mua silmiin.Sussa pitäs olla tarra joka varoittaaaa-aaa-aaa.

Facebookistakin sua hain, vihdoin numerosi sain.Mut kun sulle soitin osasin sanoo vain,Hei moi hei, mitä kuuluu?Sit tuli pitkä hiljaisuus.Sä kysyit vaan onko huono kuuluvuus?

Miten näin, kävikään?Miten pääsit mun pään sisään?Nyt oon niin jäässä ja hämillään.

Kun sä kuvaan mukaan tuut,Ei mun pääs oo kukaan muu.Mutta sanoja, ei ulos suusta tuu.Mä oikosulkuun meen, ja siitä hulluuteen.Mutta sanoja, ei ulos suusta tuu.Menen pa-paniikkiin, kun katot mua silmiin.Sussa pitäis olla tarra joka varoittaa.

Kun sä kuvaan mukaan tuut, ei mun pääs oo kukaan muu,Mutta sanoja, ei ulos suusta tuu.Kun sä kuvaan mukaan tuut, ei mun pääs oo kukaan muu,Mutta sanoja ei ulos suusta tuu.Mä oikosulkuun meen ja siitä hulluuteen,Mutta sanoja ei ulos suusta tuu.Kun sä kuvaan mukaan tuut, ei mun pääs oo kukaan muu,Mutta sanoja ei ulos suusta tuu.

Mä oikosulkuun meen, ja siitä hulluuteen.Mutta sanoja ei ulos suustaa tuuu.Menen pa-paniikkiin, kun katot mua silmiin.Sussa pitäs olla tarra joka varoittaaaa aaa aaa.Menen pa-paniikkiin kun katot mua silmiin.Sussa pitäis olla tarra joka varoittaa-aa-aaa

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Paniikkiin de Robin Packalen. O la letra del poema Paniikkiin. Robin Packalen Paniikkiin texto.