Christmas Carols "Sylvian joululaulu" letra

Traducción al:sv

Sylvian joululaulu

Ja niin joulu joutui jo taas Pohjolaan,joulu joutui jo rintoihinkin.Ja kuuset ne kirkkaasti luo loistoaanjo pirtteihin pienoisihin.Mutt' ylhäällä orressa vielä on vain,se häkki, mi sulkee mun sirkuttajain,ja vaiennut vaikerrus on vankilan;oi, murheita muistaa ken vois laulajan?

Miss' sypressit tuoksuu nyt talvellakin,istun oksalla uljaimman puun,miss' siintääpi veet, viini on vaahtovinja sää aina kuin toukokuun.Ja Etnanpa kaukaa mä kauniina nään,ah, tää kaikki hurmaa ja huumaapi pään,ja laulelmat lempeesti lehdoissa soi,sen runsaammat riemut ken kertoilla voi!

Sä tähdistä kirkkain nyt loisteesi luosinne Suomeeni kaukaisehen!Ja sitten kun sammuu sun tuikkeesi tuo,sa siunaa se maa muistojen!Sen vertaista toista en mistään ma saa,on armain ja kallein mull' ain Suomenmaa!Ja kiitosta sen laulu soi Sylvianja soi aina lauluista sointuisimman.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Sylvian joululaulu de Christmas Carols. O la letra del poema Sylvian joululaulu. Christmas Carols Sylvian joululaulu texto.