Morteza Pashaei "Beh Khoda (به خدا)" letra

Traducción al:enrotr

Beh Khoda (به خدا)

به خدا زوده زوده که بگی دیگه حرفی نمی مونهبه خدا زوده زوده واسه مردن این دل دیوونهبه خدا خیلی زوده

به خدا سخته سخته که بخوام بمونم بی تو تو دنیابه خدا سخته سخته که بگی نبوده چیزی بین مابه خدا خیلی سخته

دل تو راحت واسه همیشه نگو بریدی سادهاونی که اینجاست دلشو راحت به تو داده

بگو یه خوابه بگو می مونی نرو می ترسم بی تومی میره آخه دل شکسته م تا بری تو

به خدا دیره می بینی به تو آخه اینجوری وابسته مبه خدا ظلمه می دونی که قلبتو هیچ موقع نشکستمبخدا خیلی دیره

به خدا بی تو این خونه واسه م مثه زندونه تنهاییبه خدا تنهام این خوابه بگو نمیری بگو اینجاییبه خدا خیلی تنهام

Jur

Jur, e prea devreme sa spunem ca nu mai e nimic intre noiJur, e prea devreme sa-mi moara inima asta nebunaJur, e prea devreme.

Jur, e prea greu pentru mine sa traiesc fara tineJur, e prea greu pentru mine sa aud ca nu este nimic intre noiJur, e prea greu.

Nu spune ca de-ai detasat de aceasta relatie atat de usorCel care sta aici (eu) este cel care si-a pierdut inima pentru tine foarte usor.

Spune-mi ca e un vis, spune-mi ca ramai cu mine! Nu pleca! Simt frica fara tine.Aceasta inima zdrobita o sa-mi moara daca ma lasi in urma.

Jur, e prea tarziu, uita-te cum m-am indragostit de tine, ca un disperat.Jur, e nedrept! Stii foarte bine ca nu ti-am frant inima!Jur, e prea tarziu.

Jur, fara tine in casa m-as simtii ca intr-o celula goala din inchisoare.Jur, sunt singur. Spune-mi ca visez, spune-mi ca nu ma lasi in urma, spune-mi ca esti cu mine.Jur, sunt foarte singur.

Aquí se puede encontrar la letra de la canción Beh Khoda (به خدا) de Morteza Pashaei. O la letra del poema Beh Khoda (به خدا). Morteza Pashaei Beh Khoda (به خدا) texto. También se puede conocer por título Beh Khoda به خدا (Morteza Pashaei) texto.