Krum "S blizalka v ruka (С близалка в ръка)" lyrics

Translation to:en

S blizalka v ruka (С близалка в ръка)

1.Ти прекарваш добре, щe ме включиш, нали?Искам място съвсем до твоето.Ти ще кажеш къде, чакам - само звънни,ще попълним финалната бройка.

Румсервиз през нощта някой си пожела -да запазя ли стая - тройка ?Първо беше сама, после станахме тълпа -много фенове на любовта...

Пр : От уста на уста ще научиш сама, че съм чакал тебе.С близалка в ръка предизвикваш сега мен и любовта.От уста на уста, от ръка на ръка или както дойде...Първо беше сама, после станахме тълпа за едната бройка.

(а ле ле а ле ле а ле ле лей лее)/х4

2.Знам с кого си била и в какво си добра.Предизвиквай ме, аз приемам!Щом ме плашиш сега с нестандартни неща,явно искаш уроци да вземам.

With a lolipop in hand

Ur having a good time when u add me, right?I want a place very close to yours.U'll decide it where, I'm just waiting, call meI'll fill in the final number.

Roomservice in the night sb wishedshould I reserve a room - with three beds?First u were alone,then we became a crowda lot of fans of (the) love...

Mm..here i should translate literally cuz i don't know the expression:from mouth to mouth u'll understand urself that i've waited for uwith a lolipop in hand ur provoking now me and the lovefrom mouth to mouth,from hand to hand or however it camefirst u were alone,then we became a crowd for just a [night stand?].

I know with whom u've been and what ur good atProvoke me, I accept (it).If ur scaring me with unstandart thingsu seem to would like me to take lessons( from you)

Here one can find the English lyrics of the song S blizalka v ruka (С близалка в ръка) by Krum. Or S blizalka v ruka (С близалка в ръка) poem lyrics. Krum S blizalka v ruka (С близалка в ръка) text in English. Also can be known by title S blizalka v ruka S blizalka v rka (Krum) text. This page also contains a translation, and S blizalka v ruka S blizalka v rka meaning.