Grafa "Обичам (Obicham)" lyrics

Translation to:en

Обичам (Obicham)

ПРИПЕВ:Обичам да ме вали дъжда,когато съм до теб и се усмихваш. (x2)

Обичам да заспивам до теби да чувствам как ти заспиваш до мен.Обичам да целувам теб,да усещам устните ти близо до моите.Обичам да се будя до теби да виждам как ти се будиш до мен.Обичам да целувам теб,да прегръщам теб,да обичам теб.

ПРИПЕВ:Обичам да ме вали дъжда,когато съм до теб и се усмихваш. (x4)

Обичам да се любя с теби да чувствам как ти се любиш с мен.Обичам да докосвам тебтака както не съм докосвал никога.Обичам да сънувам тебда усещам как ти сънуваш мен.Обичам да се смея с теб,да прегръщам теб,да обичам теб.

ПРИПЕВ:Обичам да ме вали дъжда,когато съм до теб и се усмихваш.(да обичам теб...) (x4)

Обичам да ме вали дъжда,когато съм до теб и се усмихваш. (x4)

I love

Chorus:I love when the rain pours down on meWhen I’m next to you and you’re smiling (x2)

I love falling asleep next to youAnd to feel how you’re sleeping next to meI love to kiss youTo feel your lips close to mineI love waking up next to youAnd to see how you’re waking up next to meI love to kiss youTo hug you, to love you

Chorus:I love when the rain pours down on meWhen I’m next to you and you’re smiling (x4)

I love to make love with youAnd to feel how you’re making love with meI love to touch youLike I’ve never touched beforeI love to dream of youTo feel how you’re dreaming of meI love to laugh with youTo hug you, to love you.

Chorus:I love when the rain pours down on meWhen I’m next to you and you’re smiling(to love you…) (x4)

I love when the rain pours down on meWhen I’m next to you and you’re smiling (x4)

Here one can find the English lyrics of the song Обичам (Obicham) by Grafa. Or Обичам (Obicham) poem lyrics. Grafa Обичам (Obicham) text in English. Also can be known by title Obicham Obicham (Grafa) text. This page also contains a translation, and Obicham Obicham meaning.