G-Bani and Crazy Girl "Te dua" lyrics

Translation to: EN IT

G.B. Mirembrema
C.G. Mirembrema
G.B. Spo me merr të gjumi
C.G. As mua
G.B. Vapa?
C.G. Jo endërra
G.B. Të bukura?
C.G. Të pa arritshmë
G.B. Ti je?
C.G. Crazy girl dhe ti?
G.B. G-Bani

G-Bani - Strofa e parë:Dëgjo si është puna si goca dhe çuna
Mësuan për mua sa shumë që të dua
Kështu që thashë në plazh kur të pashë
Tek luanje me detin të hap muhabetin

Ndaj tu afrova dhe të respektova
Fola më degjove fole të dëgjova
S' ishte e vështirë por me ty aq i mirë
U tregova ah të lutem më ler që të futem

Në zemrën edhe në mendjen tënde
Në shpresat edhe dëshirat e tua
Këto mendonja ndër sa vështronja
Plot me ëndërra ato dy sytë e tua

Por s' më kuptove nuk më kuptove
Nga pa siguria se si pushtohem
Dua të ta them por pendohem
Se si ma bën zemra kur të afrohem

Crazy Girl - Refreni:Si ma bën zemra kur të afrohem
what my heart does when i get close to you
what it does to me, i don't know why i block the feeling
i lower my head because i don't want to get hurt
when you look at me with those eyes of yours

Kthej kokën se pse s'dua të kuptohem
Vetëm unë e di sa të dua

G-Bani - Strofa e dytë:Unë zemër dhe vetëm unë
E di se si e prita takimin
Shumë zemër s`e din sa shumë
Mendimet që të qet nuk më linin

Unë zemër dhe vetëm unë
Kisha në mëndje që ta marr guximin
Shumë zemër s`e din sa shumë
Me një puthje ta mbaronja kërcimin

Pastaj ti u duke në bregun e detit
Se si më rrahu zemra kur të shikova
Veq një dëshir të të kem ëndërrova
Mendime dhe plane të gjitha i harrova

Siq e vendosa ashtu dhe veprova
Ty të tregova për ndjenjat e mia
Por më përshpërite sapo mbarova
Nuk don shumë fjalë o zemër dashuria

goodevening
goodevening
i can't sleep
me neither
is it the heat?
no dreams
beautiful dreams?
no unreachable dreams
you are?
crazy girl and you?
g-bani

listen to what the deal is, like girls and boys
they learned how much i love you
when i told you this at the beach where i saw you
you played in the water as i made conversation

i grew closer to you and respected you
i spoke you listened, you spoke i listened
nothing was ever difficult with us, it was that good
i told you that i prayed for you to let me in

into your heart, and into your mind
into your dreams and into your needs
i thought of these as i gazed
into your eyes full of dreams

but you didn't get me, you did not understand
where has this security gone, as i try to invade
i want to tell you, but i keep regreting
cuz if you only knew what my heart does everytime i get closer to you

Crazy Girl - Refreni:Si ma bën zemra kur të afrohem
Se si ma bën e se di pse bllokohem
Ul kokën poshtë se s'dua të lëndohem
Kur më sheh me ata sytë e tua

i turn my heard because i don't want you to figure me out
it shall only be me who knows how much i love you

me sweetheart, and only me
you know how i awaited our meeting
a lot sweetheart, you don't even know how much
my quiet thoughts didn't even stop getting to me

me sweetheart and only me
i had it in mind to be bold
a lot sweetheart, you don't even know how much
to end our dance, with a kiss

i then saw you on the shore of the sea
how my heart had beated when i saw you
i dreamt of only one thing i wanted, for you to be mine
other thoughts and plans i had forgotten all of them

as i had decided this is also what i actually did
i told you how i felt about you
but you wispered to me before i could finish
love doesn't need so many words sweetheart