Omega "A kereszt-út vége" lyrics

Translation to:en

A kereszt-út vége

Emeld fel a tekinteted, a keresztút véget ért,Előtted áll egy új világ, a végtelen messzeség,Fejed felett kinyílt az ég, indulnod kell tovább,A kételkedésre nincs idő, vár rád egy új világ.

Felgyúlnak a lángok, az út fényárban áll,Új hangokra ébred, ki vigaszra és megváltásra vár.Ragyog az égbolt, és feloldódik az éj,Árad a szeretet, átölel és elringat a fény - ne félj!

Ébred a tűz,Ébred a béke már!Nézz fel az égre,Lépj át a fénybe!

The End of the Crossroad

Raise your gaze, the crossroad has come to an end,A new world lies before you, an endless vastness,The sky has opened up above your head, you must continue on,There's no time for skepticism, a new world waits for you.

The flames erupt, the path is bathed in light,Those who wait for comfort and change awake to new sounds.The heavens shine, and the night dissolves,Love diffuses, the light embraces and nestles you--do not fear!

The fire wakes,Peace is awakening!Look up to the sky,Step through the light!

Here one can find the English lyrics of the song A kereszt-út vége by Omega. Or A kereszt-út vége poem lyrics. Omega A kereszt-út vége text in English. Also can be known by title A kereszt-ut vege (Omega) text. This page also contains a translation, and A kereszt-ut vege meaning.