Ivana "Az Sum S Teb (Аз съм с теб)" lyrics

Translation to:entr

Az Sum S Teb (Аз съм с теб)

Знам трябва да тръгваш знам, че те болиаз може да плача, но ти се усмихнидруг свят те очаква, други пътищане няма раздяла казва се "съдба"

Аз съм с теб, аз съм с тебчаст от мен си тиблизо ще ме чувстваш, където и да си!

И към дъното да тръгнеш дорище съм с теб, чуваш ли?и лицето твое над водата ще държа,за да не потънеш никога!Дори живота да те променище те обичам чуваш ли?И каквото мога и не мога ще ти дам,няма никога да те предам!

Чуй даже да паднеш, ще ти дам ръкаи рани да имаш ще им спра кръвта..Не, не искам да плачеш я се усмихнидай да те прегърна, а сега върви!

I Am With You

I know u have to go I know that u'r in painI may cry but u have to smileanother world is waiting for u,another waysno, there's no such thing as parting,it's called"destiny"

I'm with u,I'm with uu'r a part of meU'll feel me near by ,wherever u are!

Even u start going to the bottomI'll be with u, do u hear me?and I'll hold ur face above the waterin order to prevent u from sinking.Even if life changes uI'll love u, do u hear me?and I'll give u what I could give and what I couldn'tI'll never betray u!

Hear me,even u fall down,I'll give u my handeven u have wounds ,I'll stop the bleedingNo,I don't wanna u to cry,please give a smilelet me embrace u ,and now go!

Here one can find the English lyrics of the song Az Sum S Teb (Аз съм с теб) by Ivana. Or Az Sum S Teb (Аз съм с теб) poem lyrics. Ivana Az Sum S Teb (Аз съм с теб) text in English. Also can be known by title Az Sum S Teb Az sm s teb (Ivana) text. This page also contains a translation, and Az Sum S Teb Az sm s teb meaning.