Pino Daniele "Je so pazzo" lyrics

Translation to:enhu

Je so pazzo

Je so' pazzo, je so' pazzoe vogli'essere chi vogli'ioascite fora d'a casa miaJe so' pazzo, je so' pazzoho il popolo che mi aspettae scusate vado di frettaNon mi date sempre ragioneio lo so che sono un errorenella vita voglio vivere almeno un giorno da leonee lo Stato questa volta non mi deve condannarepecchè so' pazzo, je so' pazzoed oggi voglio parlare.Je so' pazzo, je so' pazzosi se 'ntosta 'a nervaturametto 'a tutti 'nfaccia 'o muroje so' pazzo, je so' pazzoe chi dice che Masaniellopoi negro non sia pù bello?e non sono menomatosono pure diplomatoe la faccia nera l'ho dipinta per essere notatoMasaniello è crisciutoMasaniello è turnatoJe so' pazzo, je so' pazzonun ce scassate 'o cazzo!

I'm mad

I'm mad, madand I want to be who I wantget out from my houseI'm mad, madI have people waiting for meand sorry but I'm in a hurryDo not tell me that I am always rightI know that I am a failureIn my life I want to live at least one day as a lionand this time Government shouldn't condemn meas I'm madand today I want to talk.I'm mad, madif I loose my temperI put all of you face the wallI'm mad, madAnd who does say that a black-skinned Masaniellois not beautiful?and I am not handicappedAnd I took the grades tooand I painted his face black just to be noticedMasaniello has grown upMasaniello is backI'm mad, madso, don't piss us off!

Here one can find the English lyrics of the song Je so pazzo by Pino Daniele. Or Je so pazzo poem lyrics. Pino Daniele Je so pazzo text in English. This page also contains a translation, and Je so pazzo meaning.