Aslı Güngör "Yenildim Sana" lyrics

Translation to:enhuru

Yenildim Sana

Dün gece o filmdeSanki sen ve ben vardıkSen bıkmış, saklanmışBense gün gibi hala aşıkDün gece o filmdeSen bıkmış, saklanmışNe verir hayat bizlere, bilinmez yarınlarBugünse şu halimde, umut yok isyan varHaklısı haksızı birlikte, şu sahte dünyadaSen ezdin ben ezildim, içimde isyan varDöneceksen bir gün yineŞimdiden söyleBileyim daha kaç geceYalnızım bu evdeDöneceksen bir gün yineBileyim daha kaç geceZaten yıllardır her geceYalnızız birlikteBen bile bile yenildim sana.

I'm Beaten To you

Yesterday night, in that movieThere was you and meyou're tired, hiddenAnd I'm still in love like the first daySanki sen ve ben vardıkBense gün gibi hala aşıkWhat will life give us? The tomorrows are unknownAnd today in my state, there's no hope, there's rebellionThe right and the wrong is together, in this fake worldYou crashed, I'm crashed, there's rebellion inside of meIf you will come back again one dayTell it nowLet me know thatHow many nights I will be alone in this homeŞimdiden söyleYalnızım bu evdeAlready, we are alone every nightTogetherI'm beaten to you deliberately

Here one can find the English lyrics of the song Yenildim Sana by Aslı Güngör. Or Yenildim Sana poem lyrics. Aslı Güngör Yenildim Sana text in English. This page also contains a translation, and Yenildim Sana meaning.