Aco Pejović "Vrata Pakla" lyrics

Translation to:deru

Vrata Pakla

Znam da mnogi su te imali,da laka ti si svi su pričalisa vrha pao sam na dno,al rekoh spreman sam na to,da svaki greh ti oprostimi nisam hteo da te povredimod tela dusu da ti razdvojimsve ružno oterao sam,al ipak ostao sam sam,jer sve si srušila za dan ..

sad na korak sam od paklati se nisi ni pomaklako da mrtav pored tebe spavamsve što kažem to ne valjakad za boljeg ti si znala,što si me sa gorim varala?

s tobom i lepo loše izgledalepota strepi od tvog pogledana tugu navikao sam,a ne znam kao ti da dam,i da bez reči otimam,i sebi ne mogu da objasnim,što osim tebe nikog ne vidimjer takve kao što si tidavno napustili su svisamo izgubili smo mi

sad na korak sam od paklati se nisi ni pomaklako da mrtav pored tebe spavamsve što kazem to ne valja,kad za boljeg ti si znala,što si me sa gorim varala?

sad na korak sam od paklasrce ko da je od stakla,jer bez bola ljubav nije pravai na dno života padamne mogu ni da se nadam,da ću ikad s tobom biti jada ćes biti moja jedina!

Here one can find the lyrics of the song Vrata Pakla by Aco Pejović. Or Vrata Pakla poem lyrics. Aco Pejović Vrata Pakla text.