Elitni Odredi "Deca Grada" lyrics

Translation to:de

Deca Grada

Šta će reći, šta će reći mama,šta, šta, šta će reći, šta će reći mamane nemoj s nama, šta će reći mama,to su deca grada, snjima samo tuče, svađane nemoj s nama, šta će reći mama,to su deca grada, snjima samo tuče, svađa

Previše si mlada, previše se nadašda ćeš jednog dana s njima biti mnogo slavnapopni se do stana, ajde sada malaidemo do Praga, Monte Karla, Amsterdamakad dođu zvezde u kraj da bi me poželela,a ova noć je za nas da bi me se setila,u raju vlada mrak, ti bi ga podelila, da l' si tako nevina?

Čuo sam da si dobra, po gradu kruže te priče,čuo sam da sve ribe bi da na tebe liče,čuo sam da si opasna da te svi znaju,kad gradom ti prođeš svi staju, svi lajučuo sam da si otrovna, prođeš sve s tobom stane,nikom nije dobro, svi te gledaju sa strane,ja bi hteo da priđem sad samo nešto da ti kažemdobro veče ljubavi, idemo odavdeee

Kad dođu zvezde u kraj da bi me poželela,a ova noć je za nas da bi me se setila,u raju vlada mrak, ti bi ga podelila, da l' si tako nevina?kad dođu zvezde u kraj da bi me poželela,a ova noć je za nas da bi me se setila,u raju vlada mrak, ti bi ga podelila, da l' si tako nevina?

Here one can find the lyrics of the song Deca Grada by Elitni Odredi. Or Deca Grada poem lyrics. Elitni Odredi Deca Grada text.