Candan Erçetin "Anlıyorsun Değil Mi ?" lyrics

Translation to:enesfafr

Anlıyorsun Değil Mi ?

Hava ayaz mı ayaz, ellerim ceplerimdeBir türkü tutturmuşum, duyuyorsun değil mi ?Çalacak bir kapım yok, mutluluğa erdimArtık sokaklar benim, görüyorsun değil mi ?Zaman akmıyor sanki, saatler durmuş bugünSonsuz yalnızlığımda bir tek sen varsın bugünYa dön bana artık, duyuyor musun beni ?Ya çık git dünyamdan, anlıyorsun değil mi ?Bir resmin kalmış bende, tam ortadan yırtılmışHani siyah kazaklı, biliyorsun değil mi ?Gözlerimden süzülen birkaç damla anıdaSenin sıcaklığın var, anlıyorsun değil mi ?

You Understand Me, Don't You ?

The weather is totally cold, my hands are in my pocketsI am singing a song, you hear it, don’t you ?

I have nowhere to go, I am happy finallyNow all streets are mine, you see it, don’t you ?

Time is not passing today, all the clocks stoppedThere’s only you in my endless solitude today

Come back to me, do you hear me ?Or get out of my world, you understand it, don’t you ?

There’s a picture of you which is torn in the middleYou were wearing a black pullover, you remember it, don’t you ?Your warmth is in the memories that are dripping from my eyesYou understand me, don’t you ?

Here one can find the English lyrics of the song Anlıyorsun Değil Mi ? by Candan Erçetin. Or Anlıyorsun Değil Mi ? poem lyrics. Candan Erçetin Anlıyorsun Değil Mi ? text in English. Also can be known by title Anliyorsun Degil Mi (Candan Ercetin) text. This page also contains a translation, and Anliyorsun Degil Mi meaning.