Hande Yener "Ya ya ya ya!" lyrics

Ya ya ya ya!

Mantık ve kalp savaştaKaldık dik bir yokuştaYaşanmadan bilinmiyorAma akıl verenler çok

Durdum bir dinledim beniEn masum derin hisleriHepsi aynı fikirdeİçimde 'Git' diyenler çok

Sabaha kadar dinledim kalbimi'Sil' dedi. Ardında bırakma izini.Kimi yazacak tarih? Bizi mi?Bu ne uyumsuz bir çift seçimi.

Ya ya ya ya! Ben en özelYa ya ya ya! Ben en güzelYa ya ya ya! Ben her şeyindim yaYa ya ya ya! Sen çok bilenYa ya ya ya! Yalnız gezenYa ya ya ya! Sen terk edildin ya

Yeah right!

Mind and heart at warWe're stuck at a steep slopeOne has to live it to knowBut there are many who advise

I stopped and listened to my own selfThe most sincere, deepest feelingsAll of them have the same opinionInside of me, most says 'Go'

I listened to my heart, till the dawn'Erase' it said, 'Don't leave a trace'Who will the history books write about? Us?What an incompatible coupling choice.

Yeah right! Me most specialYeah right! Me most beautifulYeah right! I was your everything. RightYeah right! You know-it-allYeah right! You walk aloneYeah right! You were left behind, Right.

Here one can find the English lyrics of the song Ya ya ya ya! by Hande Yener. Or Ya ya ya ya! poem lyrics. Hande Yener Ya ya ya ya! text in English. Also can be known by title Ya ya ya ya (Hande Yener) text. This page also contains a translation, and Ya ya ya ya meaning.