Anna Vissi "S'eho Epithimisei (Σ' έχω επιθυμήσει)" lyrics

Translation to:ensrtr

S'eho Epithimisei (Σ' έχω επιθυμήσει)

Κοιμάμαι, ξυπνάω,σωπαίνω, μιλάω,κλαίω, γελάω.Μωρό μου, σ' αγαπάω,σ' αγαπάω, σ' αγαπάω, σ' αγαπάω, σ' αγαπάω!

Σ' έχω επιθυμήσει,ο χωρισμός μας φοβερά μου 'χει στοιχίσει.Mάτι να κλείσω δεν μπορώ,νιώθω πως θα τρελαθώ,συνέχεια σ' έχω στο μυαλό.

Σ' έχω επιθυμήσει,η απουσία σου με έχει αρρωστήσει.Θέλω να τρέξω να σου πωπως ακόμα σ' αγαπώ,μα φοβάμαι πως θα πληγωθώ.

Και παίζω θέατρο, με όλους θέατρο,λέω πως σε ξέχασα και αδιαφορώ.Και παίζω θέατρο, με όλους θέατρο,λέω πως σε ξέχασα, μα ακόμα σ' αγαπώ.

I’ve missed you

I sleep, I wake up,I keep silent, I speak,I cry, I laugh.My baby, I love you.I love you, I love you, I love you, I love you!

I’ve missed you,Our separation has caused me so much pain.I cannot close eye*,I feel that I’ll go mad,I have you in my mind all the time.

I’ve missed youYour absence has made me sick.I want to run to tell youThat I still love you,But i’m afraid that i’ll get hurt.

And I play theatre**, theatre with everybody,I say that i forgot you and i don’t care about you.And I play theatre**, theatre with everybody,I say that I forgot you, but I still love you.

Here one can find the English lyrics of the song S'eho Epithimisei (Σ' έχω επιθυμήσει) by Anna Vissi. Or S'eho Epithimisei (Σ' έχω επιθυμήσει) poem lyrics. Anna Vissi S'eho Epithimisei (Σ' έχω επιθυμήσει) text in English. Also can be known by title Seho Epithimisei S echo epithymesei (Anna Vissi) text. This page also contains a translation, and Seho Epithimisei S echo epithymesei meaning.