Petros Imvrios "Ftaio Ego (Φταίω εγώ)" Songtext

Übersetzung nach:en

Ftaio Ego (Φταίω εγώ)

Με βλέπουν στο δρόμο οι φίλοι κι οι γνωστοίκαι κουνάνε με συμπόνια το κεφάλι.Πώς κατάντησα έτσι, θα σκέφτονται κι αυτοί,πού να πήγε η περηφάνια μου η μεγάλη.

Αχ γιατί σ’ άφησα μωρό μου να με κάψειςκαι το σενάριο της ζωής μου να υπογράψεις.

Κι εγώ να δίνω, να δίνω, να δίνω…και τα χατίρια σου ποτέ να μη χαλάωκι εσύ να παίρνεις, να παίρνεις, να παίρνεις…να εκμεταλλεύεσαι που τόσο σ’ αγαπάω,να με κερνάς δυο ερωτόλογα της πλάκας,αλλά δε φταις αγάπη μου εσύφταίω εγώ, φταίω εγώ, εγώ…

Κατέστρεψα για σένα μια ολόκληρη ζωήκαι μετάνιωσα τη μέρα που σε είδαπου αποφάσισα να πέσω μονάχος σαν τρελόςστων ματιών σου τη φωτιά και την παγίδα.

Αχ γιατί σ’ άφησα μωρό μου να με κάψειςκαι το σενάριο της ζωής μου να υπογράψεις.

Κι εγώ να δίνω, να δίνω, να δίνω…και τα χατίρια σου ποτέ να μη χαλάωκι εσύ να παίρνεις, να παίρνεις, να παίρνεις…να εκμεταλλεύεσαι που τόσο σ’ αγαπάω,να με κερνάς δυο ερωτόλογα της πλάκας,αλλά δε φταις αγάπη μου εσύφταίω εγώ, φταίω εγώ, εγώ… ο μαλάκας

Hier finden Sie den Text des Liedes Ftaio Ego (Φταίω εγώ) Song von Petros Imvrios. Oder der Gedichttext Ftaio Ego (Φταίω εγώ). Petros Imvrios Ftaio Ego (Φταίω εγώ) Text. Kann auch unter dem Titel Ftaio Ego Phtaio ego bekannt sein (Petros Imvrios) Text.