Frenkie "Hajmo ih rušit" Songtext

Übersetzung nach:en

Hajmo ih rušit

Frenkie, Mire, Edo i Hamazagabluntsada uništavamo vladu,kao da je jeben jardovo je konstantni otpor,ovo je za njih otrovgovoriću istinu dok ne budem sa borbom gotov

Kada ratni invalidi profiteru kola peru,kada se borci pitaju,zašto su branili ovu zemljuna TV-u samo seru otvaraju nove odboreda mogu keš da peru a mi čekamo u redu.

Ova država je u kurcu odavde treba da se selim,sad i mi imamo Thompsona zove se Dino Merlin.U državi gdje je Deen in a ti letiš van,ako nisi njihov tim i ako nisi tatin sin.

Gledam kako dizu dvorce,zaboravili su na borce,a nase drage sestre se saginju za SFOR-ce.Rijetki su sa mudima,šute pred drugim ljudima,jer to se ime jarane u usta nikad ne uzima.

A ja nisam pod tom vrstom ja pokazujem i prstom,ja kažem glasno i jasno ja kazem dok nije kasno.Ja cu reć' jednom, dvaput, triput i opet ću ponovit,uvijek cu to govorit a vi me probajte oborit.

Sad će novi izbori pa će bit opet veselo,Tuzla i dalje nema vode al' ima novo jezero.Sada ce novi izbori pa nam ulice sređujui opet sam siguran da nacionalisti pobjeđuju.

Još malo pa će nam i autoput biti gotov,taman kad sinu za osamnaesti kupim motor.O tom potom, ja plovim izgubljenom flotomal' čuvam cistu dušu,dok drugi idu za svotom

Bolje sudbine za nas brate ovdje nema,zato ih se sve više za dijasporu sprema.Uglavnom se nema,a i da imam otkud mi?Otkupi dodaj prodaj i onda..

REFREN:

Kad ti leđa poplave i puknu arkade,kad te odveze marica zbog političkog vicakad dođeš kuci, legneš modar u krevetvikaćeš hajmo ih rušitmater im jebem

Država nam je kurva,ko je jebo, ko je htio,ja to tad nisam smio jer sam još premlad bio.Pokrali ste sve vratite nam barem dio,nije moj amidža valjda zbog vas u logoru bio

Djeca se ubijaju,i skaču sa zgrade,dok oni za njihovu djecu,iz naših budžeta vade.Mi nemamo za hljeba,a oni svaki vikend slave,mi imamo dokaze, a oni se i dalje glupi prave

Moja Bosna je od Neretve do Drine,vaša Bosna je od Baščaršije do Čengić Vile.Neću da idem odavde i necu azile,hocu da moji ljudi,u mojoj državi bolje žive

Ubili ste djetinjstvo,al' jos skroz mrtvi nismo ,ovo je i zadnje pismo,sad prelazimo na djela.Ne mogu više živit život kao da je štela,i upucaću ona tri majmuna što nose odjela.

Ne vjerujem Paddy-u koji sa zločincima pije,i ne vjerujem efendiji koji na politiku brije.Oni ne zele suživot to su pokvarene zmije,e da znate narod nije više naivan ko prije.

Ja volim Bosnu a vi je gazite na podu mirnu,ja predstavljam državu koja još nema himnu.Vi predstavljate tri naroda al' kradete u timu,e jebem vam mater u pičku sad mijenjamo klimu!

Ne znam kako mozete noćima mirno spavati,mene bi davno počele neke paranoje ganjati.Vaša familija nikad nije pošteno raditi htjela,i zato ce vasa djeca ispaštati zla djela.

Moja leđa su već plava i nedostaje mi snaga,čekam kad ću se probudit al' ovo je već java.Još koja godina pa ću se pocet gušit,nemam više šta izgubit, idem ih rušit.

REFREN:

Kad ti leđa poplave i puknu arkade,kad te odveze marica zbog političkog vicakad dođeš kuci, legneš modar u krevetvikaćeš hajmo ih rušitmater im jebem

Hier finden Sie den Text des Liedes Hajmo ih rušit Song von Frenkie. Oder der Gedichttext Hajmo ih rušit. Frenkie Hajmo ih rušit Text. Kann auch unter dem Titel Hajmo ih rusit bekannt sein (Frenkie) Text.