Eddie Meduza "Sluta spela bingolotto" Songtext

Sluta spela bingolotto

Jag sitter framför tevenmed en gammal bingolottOch det blev ju som vanligt,jag har inte vunnit nått

När loket ropar bingo,ja då blir man inte gladNär man har fina nummer på en rad

Jag ska sluta spela bingolottoFör jag vinner aldrig någontingJag ska aldrig spela bingolottoNär jag förlorar känner jag mig ding

Jag tror att alla vinstergår till lokets stora släktOm jag hade en advokatså va' åtalet väckt

Nu är jag väldigt misstänksammot allt som dom där görDom gör upp hela vinstplanen utanför( "Utanför studion där då alltså" )

Jag ska sluta spela bingolottoFör jag blir alltid utan vinster jagAldrig mera spela bingolottoÅtminstone ska jag hålla uppett tag "Tio år sådär"

När jag sitter däroch ser hur andra vinnerDå är det nästan såatt tårarna rinner"Men det får man ju inte erkänna,man va' hård och kall och sådär.Jag menar har man lagt ut åttiokronor på bingolotto och inte vinnernånting då blir man förb*"

Jag tror att loket fuskar,ja det är nog visst och santHan ringer upp till vännernaoch så får han en slantFör att ta ut dom nummersom hans vänner alltid harJag tror att Loket,det är en lurig karl

Så jag ska aldrig spela bingolottoFör det är ju slöseri med tidJag ska aldrig spela bingolottoDå tittar jag hellre på kanalen bredvid

"Ja, det var lite ryckigt på slutetrent versmässigt, versfort...fortmässigt men med tanke på attjag sitter och hittar på medans jagsjunger här så var det inte så jävla dåligt ändå.Jag tycker vi tar sista versen tillsammans allihopvi som har kommit på att det inte ärnågon idé att slänga ut åttio spänni veckan på det där jäv*bingolotto"

Jag ska aldrig spela bingolottoFör jag vinner aldrig någontingJag ska sluta spela bingolottoFör när jag förlorar känner jag mig ding

-dong-ding-dong, Bingolotto, dong,Bingolott* "Öh! ska ni inte sjunga här?Va'? man brukar ju... Jasså nähä!Ja, då ska jag be att få säga det attden där förbannade Loket,får jag se honom ska han få en sån smäll såmustaschen åker ner och sätter sigsom en skepparkrans runtstruphuvudet på honom.Öh! ...vänta nu lite här... ...vänta nu litehär... JAG HAR JU VUNNIT!JAG HAR JU VUNNIIIIIT!

Hier finden Sie den Text des Liedes Sluta spela bingolotto Song von Eddie Meduza. Oder der Gedichttext Sluta spela bingolotto. Eddie Meduza Sluta spela bingolotto Text.