Eddie Meduza "Så gick det till när farfar var ung" Songtext

Übersetzung nach:en

Så gick det till när farfar var ung

(REF:)Hur gick det till när farfar var ung,farfar var ung, när farfar var ung?Hur gick det till när farfar var ung,farfar var riktigt ung.

När skörden var bärgad så bjöd man till fest.Farfar kom först med skrinda och häst.Och tack vare värmen inunder hans västså dansade farfar bäst.

En flicka i klänning av rödaste tygtitta på farfar och rodna i smyg.Och farfar av många ansedd som dryghan blev liksom lite blyg.

(REF)

Men farfar tog mod till sej och bockade käckt,se'n dansade paret två timmar i sträck.Kurtisen som följde den var knappast fräck,man kysstes bak' närmsta häck.

Tänk, bäst som dom stod där och kysste varann'kom drängen från granngården smygande fram.Han skrattade spefullt, det var synd och skamoch snart slogs dom, man mot man.

(REF)

Vad hände med flickan i klänning så röd?Just nu är hon barnvakt och bakar vårt bröd.Hon älskas av barnen och berättar med glödom farfar som nu är död.

(REF)

Hier finden Sie den Text des Liedes Så gick det till när farfar var ung Song von Eddie Meduza. Oder der Gedichttext Så gick det till när farfar var ung. Eddie Meduza Så gick det till när farfar var ung Text. Kann auch unter dem Titel Sa gick det till nar farfar var ung bekannt sein (Eddie Meduza) Text.