Ani Hoang "Tseluvay i hapi (Целувай и хапи)" Songtext

Tseluvay i hapi (Целувай и хапи)

Да питам ли сега - признаваш ли пред мен,че всяко "да" е "не" и обратно?Когато каня те и тази нощ при мен, кажи ми "не"!Предавам се сега, разбираш или да?Но всяка нощ с теб е различна!И даже да греша, желая те сега - ела при мен!

Припев:От раз ме започни - целувай и хапи!Не спирай, продължи - не, няма да се спи!От раз ме започни, а после довърши!Целувай и хапи - желаеш го, нали?

Желаеш го, нали? От раз ме започни...

Пиян ли съм не знам, така се чувствам пак!И всичко се върти щом си с мене!Не се усетих как до теб се доближих... Тръгваш с мене!Усетих накъде отиваме с теб!И може да греша, но те искам!А устните от раз прошепват "ти и аз ще сбъркаме"!

Припев: (х3)От раз ме започни - целувай и хапи!Не спирай, продължи - не, няма да се спи!От раз ме започни, а после довърши!Целувай и хапи - желаеш го, нали?

Hier finden Sie den Text des Liedes Tseluvay i hapi (Целувай и хапи) Song von Ani Hoang. Oder der Gedichttext Tseluvay i hapi (Целувай и хапи). Ani Hoang Tseluvay i hapi (Целувай и хапи) Text. Kann auch unter dem Titel Tseluvay i hapi Celuvajj i khapi bekannt sein (Ani Hoang) Text.