Filippos Pliatsikas "Ena ploio gia ton paradeiso | Ένα πλοίο για τον παράδεισο" Songtext

Übersetzung nach:en

Ena ploio gia ton paradeiso | Ένα πλοίο για τον παράδεισο

Είδα ένα πλοίο το πρωίμπερδεύτηκε και βγήκε στην Αθήναεπάνω του ήσουν εσύπου χόρευες αργά με το κύμα.Δίπλα σου ήταν φίλοι καλοίμα από καιρό ξεχασμένοικι ήσασταν λέει όλοι μαζί εκεί χαρούμενοι κι αγκαλιασμένοι.

Πάρτε και μένα σ' αυτό το πλοίο για τον παράδεισοπου ταξιδεύει για την πιο όμορφη όαση.Κι ας είναι στο εισιτήριο ξεκάθαροότι ο δρόμος του περνάει μέσα απ´ την κόλαση.

Πάρτε και μένα σ' αυτό το πλοίο για τον παράδεισοπου ταξιδεύει για την πιο όμορφη όαση.Κι ας είναι στο εισιτήριο ξεκάθαροότι ο δρόμος του περνάει πάντα απ´ την κόλαση.

Κι ύστερα μέσα σε μια στιγμήχάθηκες ξαφνικά όπως είχες έρθειπαίρνοντας μια ολόκληρη ζωή μαζίφάντασμα που κοιτάζει στον καθρέφτη.Θα στέκομαι εκεί κάθε πρωίμήπως σας ξαναβρώ όταν χαράζει.Στο κέντρο της Αθήνας στη βουήνα ψάχνω για ένα πλοίο που γιορτάζει.

Πάρτε και μένα σ' αυτό το πλοίο για τον παράδεισοπου ταξιδεύει για την πιο όμορφη όαση.Κι ας είναι στο εισιτήριο ξεκάθαροΌτι ο δρόμος του περνάει μέσα απ´την κόλαση.

Πάρτε και μένα σ αυτό το πλοίο για τον παράδεισοπου ταξιδεύει για την πιο όμορφη όαση.Κι ας είναι στο εισιτήριο ξεκάθαροότι ο δρόμος του περνάει πάντα απ´την κόλαση.

Hier finden Sie den Text des Liedes Ena ploio gia ton paradeiso | Ένα πλοίο για τον παράδεισο Song von Filippos Pliatsikas. Oder der Gedichttext Ena ploio gia ton paradeiso | Ένα πλοίο για τον παράδεισο. Filippos Pliatsikas Ena ploio gia ton paradeiso | Ένα πλοίο για τον παράδεισο Text. Kann auch unter dem Titel Ena ploio gia ton paradeiso Έna ploio gia ton paradeiso bekannt sein (Filippos Pliatsikas) Text.