Tus "Kane Afto Pou Sou Eipa (Κάνε αυτό που σου είπα)" Songtext

Kane Afto Pou Sou Eipa (Κάνε αυτό που σου είπα)

Mωρό μου είσαι πολύ πρόστυχος τελικά..Βρίσκεις; Για να δούμε..ΠΑΜΕ..1, 2, 3 και..

Μου σκασες με φούστα και στρίνγκ αυτοκινήτου,μα εγώ δεν έχω αυτοκίνητο καρδιά μου.Μου πες `'I want u'’ και σου είπα `me too'’ & τσουπ κάτι ξεπρόβαλε μέσα απ’ τα φαρδιά μου.

Έπαιζε CD του Κιάμου απόψε φόρα τα καλά σουμε μουσική κλεμμένη από το sexy φόρεμά σου.Στο τηλέφωνο βριζόσουνα με την μαμά σου,γιατί σου `χε πεί αν ξενυχτήσεις πάλι θα σου..θα θα θα θα θα σου..

Μισώ την κοινωνία μα κοίτα τι ειρωνία,αν ήμουνα ματσό θα μου καθόσουν με την μία.Μα δεν έχω μία τα τρώνε τα ταμεία,πληρώνω δάνεια λες και `χω πάρει την ταινία.

Σαν και σένανε καμία με τέτοια αγαμία,βλέπω την κότα πεταλούδα πίνω από την μία.Δεν πάμε παραλία να κάνεις ό,τι σου είπα..

Κάνε αυτό που σου είπα

Mου άρχισες τα πέρι ανέμων και υδάτων,ναί η φύση καρπερή με καθαρό αέρα.Χαζεύαμε τ’ αστέρια και τον ουρανό προπάντων,και τώρα τη θάλασσα γιατί έχει γίνει μέρα.

Μου πες για όλους τους πρώην σου με τη σειράκι ακόμη δεν τελειώνει αυτή η πουτάνα η ουρά.Τέτοιες ώρες θα προτιμούσα να ακούω Καρρά,μα το πουλάκι μου ακόμα δείχνει το Βορρά.

7 παρά, παρά παπά Χρήστο,δεν την παλέβει καθόλου το γκομενάκι.Μάλλον δεν έχεις της νυχτερίδας το κοκκαλάκι,παίξτο και συ τρελίτσα, πέτα κανένα βοτσαλάκι.

Μα από δω το πάω, από `κει το φέρνω,με αγάπη και λατρεία, όλο τα τρία παίρνω.Την παρατάω στην παραλία, σιγά να μην την σέρνω.Και δε γαμιέται λέω, αφού δε γαμώ, θα δέρνω.

Κάνε αυτό που σου είπα ...

Hier finden Sie den Text des Liedes Kane Afto Pou Sou Eipa (Κάνε αυτό που σου είπα) Song von Tus. Oder der Gedichttext Kane Afto Pou Sou Eipa (Κάνε αυτό που σου είπα). Tus Kane Afto Pou Sou Eipa (Κάνε αυτό που σου είπα) Text. Kann auch unter dem Titel Kane Afto Pou Sou Eipa Kane auto pou sou eipa bekannt sein (Tus) Text.