Ankerstjerne "Li Som Pac" Songtext

Übersetzung nach:en

Li Som Pac

Yeah…De siger… de siger

Flere penge flere problemer – det' fint jeg' helt klar.Hele mit liv har de alligevel kaldt mig for problembarn.Sku' det blive for meget med problemer og penge.Så kan vi altid brænde dem af igen, yeah.

Den her er for dem der aldrig fik noget foræret.Os hvor ingen ting var gratis – vi ku' knap nok få vejret.Hverken født smukke eller med det rigtige efternavn.Ingen forspring ude vest for København.Så det ikk' os de giver spaltepladsen i bladene.Hvis vi har noget er det fordi vi har taget det.Hvad de andre gør Anker han gør det dobbelt.Hele min karriere er én stor hustle.Hvordan vil du ellers forklare at de her labels pludselig signer.F*cking dropouts fra Hundige med rødt hår og fregner?Plus jeg aldrig sælger ud men der' udsolgt til mit show.Jeg gjorde det hele med en drøm og et flow.

Og rejsen herhen den har aldrig været nem.Så den hér følelse den er svær at genkende.Men måske det' sådan her det føles med succes.Det tror jeg godt at jeg ku' vænne mig til

Picture me rolling li'som 'Pac.Picture me rolling li'som 'Pac.Sværger jeg har det li'som 'Pac.Jeg har det li'som 'Pac.

Alle får lidt tid på toppen – før min tid slutter.Gør jeg det for mit kvarter men ikk' de 15 minutter – forstår du?Jeg ligeglad med at være kendt jeg mere Kendrick.God knægt skør by – se hvor jeg endt' ikk'?Heldigt at jeg havde min drøm.Har altid været lidt ved siden af – naboens søn.Før jeg ku' male på 16 takter.Hang jeg med drenge der lavede flere knæk end kiropraktorer.Så der' ting jeg fortryder men min fortid er bag mig.Og man skal huske at give slip – li'som håndgranater.Så der' lidt ar men selv ar kan være smukke.Det' ikk' hvad du ser på det' hvordan du ser på det.

Og rejsen herhen den har aldrig været nem.Så den hér følelse er svær at genkende.Men måske det' sådan her det føles med succes.Det tror jeg godt at jeg ku' vænne mig til

Picture me rolling li'som 'Pac.Picture me rolling li'som 'Pac.Sværger jeg har det li'som 'Pac.Jeg har det li'som 'Pac.

Der findes en lektie som kun nederlaget gi'r' dig.Et hjerte der gør ondt er bare et hjerte der virker.Ude i vildmarken er der stadig ingen kirker.Hvem ved hvorfor vi er her?Jeg ved kun hvorfor jeg bli'r' her.Jeg vil se hvor langt vi kan komme.Utroligt hvor mennesker der sover fra deres drømme.F*ck hvem vi var det handler om hvem vi kan blive.Sæt kursen mod det gode liv.

Yeah.Lige nu.I det her øjeblik.Er jeg 'Pac på vej ud af retssalen.Se det for dig.

Sværger jeg har det li'som 'Pac.Åhh, la' dem sige hvad de har lyst til altså.Jeg har det li'som 'Pac.Og rejsen herhen den har aldrig været nem.Og rejsen herhen den har aldrig været nem.Og rejsen herhen den har aldrig været nem.Og rejsen herhen den har aldrig været nem.

Hier finden Sie den Text des Liedes Li Som Pac Song von Ankerstjerne. Oder der Gedichttext Li Som Pac. Ankerstjerne Li Som Pac Text.