Slavi Trifonov "Shiroko Zatvoreni Ochi (Широко затворени очи)" Songtext

Übersetzung nach:enru

Shiroko Zatvoreni Ochi (Широко затворени очи)

Очите ми ме молеха да спра да гледам.Очите ми твърдяха,че съм луд.Луд, за да ги карам да се взират и да те търсят там...Там където отдавна не си и няма да те има.

Очите ми казваха,че са те виждали и друг път,Че те познават много преди мен и знаят как бързо се променяш, изчезваш, но няма смисъл...Няма смисъл насила да ги карам да търсят в теб това, което нямаш и което щях да видя.Не ги послушах и ги държах отворени.Когато ги затворих беше късно,Защото те бях пуснал вътре в себе си.И всичките ми думи и желаниябяха приели формата на твоите движения.

Сега...

Докато те изтръгвам от сърцето си,Си мисля не е ли смешно това,че докато гледах с отворени очи не забелязах нищоИ трябваше да ги затворя, за да видя.Очите ми ме молеха да спра да гледам,Очите ми твърдяха,че съм лудЗа да ги карам да се взират и да те търсят там,Където отдавна не си и няма да те има.И трябваше да ги затворя за да видя.

Hier finden Sie den Text des Liedes Shiroko Zatvoreni Ochi (Широко затворени очи) Song von Slavi Trifonov. Oder der Gedichttext Shiroko Zatvoreni Ochi (Широко затворени очи). Slavi Trifonov Shiroko Zatvoreni Ochi (Широко затворени очи) Text. Kann auch unter dem Titel Shiroko Zatvoreni Ochi SHiroko zatvoreni ochi bekannt sein (Slavi Trifonov) Text.