Andreea Balan "Evadez" Songtext

Übersetzung nach:enpl

Evadez

Refren: Zbiara... cat vrei tu de tareCalca`ma in picioareAzi am spus ca evadez.Zbiara... loveste`ma tarePoate acum te doareSi incepi sa intelegi.

Imi spui ca sunt tot ce iti dorestiEu realizez ca ma amagestiTu vrei de fapt sa etaleeezi un trofeu.Imi spui ca nu stiu sa discutTu vrei sa tac si sa ascultNu poti sa ma accepti asa cum sunt eu.

De ce nu intelegi ce imi doresc?Vreau sa vad lumea cum e eaaa...Lasa`ma in pace nu te mai iubescNu mai vreau sfaturi... te parasesc!!!

Adu`ti aminte cand plangeamDe atatea ori eu te rugamSa nu ma critici... sa ma lasi sa visez.Cand tu crezi ca ma satisfaciIti las impresia ca stii ce faciDar nu esti cel mai bun asa cum te crezi.

Poate ca n`ar fi fost asaDaca tu nu ai fi vrut altcevaAm incercat sa`ti fiu pe placDar acum e randul tau sa plangi...Nu mai pot sa tac...

Zbiara.. Tare...Zbiara.. azi am spus ca evadez...(azi am spus ca evadez)Zbiara.. loveste`ma tarePoate acum te doareSi incepi sa intelegi (si incepi sa intelegï).

Hier finden Sie den Text des Liedes Evadez Song von Andreea Balan. Oder der Gedichttext Evadez. Andreea Balan Evadez Text.