Punnany Massif "Mosoly" Songtext

Mosoly

Mosoly

Hajnali fény, az élet kék egén veled, életképregényben élek én,a tábortűz lángja meg sebzett vadként űz,halványul a vágy, ha magányomban mellém ülsz.Tükröm-tükröm kérlek mondd meg nékem,miért mosolygunk mindannyian többféleképpen,legyél szín a szürkületben, ha engedi az aurád,ha túl szűk a szó rád, ne siettesd az órád.

Boldogságban ébredtem fel, mosolyog a szél, de a nap már nem felel,pedig fáradtan estem be az ágyba, szebb világot vártam, de mindhiába.Teljfeles hajnalban, játszik az éj, visszajövök majd, ha máshogy fúj a szél.Fátyolos nappal, a vándor útra kél, itt leszek, ha elmúlik a tél, majd itt leszek, ha elmúlik a tél.

Mosolyogva ébredek, mosolyogva félek, mosolyogva kérek, mert mosolyogva élek,mosolyogva nézek, csak mosolyogva érzek, mosolyogj ha kérlek, a mosolyodból élek.

Te nevetsz, én sírok, te szeretsz én bírok, te kifújsz, én szívok, te hiszel én bízok.

Feltétel nélkül szeretni, (egy nevetés és minden bánat tovaszáll)félmosollyal a semmibe meredni, (kell a zuhanás, attól teljes az utazás)előre-előre felkelve elesni,fürkésző szemekkel szívedet keresni.A szomszéd a főnök! a postás, a kölkök, a hentes az óriás, a tündérek a törpök,különböző Istenek, de ugyanaz az ördög, csak akkor telik be a pohár, hogyha töltöd!!

Boldogságban ébredtem fel, mosolyog a szél, de a nap már nem felel,fáradtan estem be az ágyba, szebb világot vártam, de mindhiába.Teljfeles hajnalban, játszik az éj, visszajövök majd, ha máshogy fúj a szél.Fátyolos nappal, vándor útra kél, itt leszek, ha elmúlik a tél, majd itt leszek, ha elmúlik a tél,majd itt leszek, ha elmúlik a tél.

Te nevetsz, én sírok, te szeretsz én bírok, te kifújsz, én szívok, te hiszel én bízom.( 2x)

Hier finden Sie den Text des Liedes Mosoly Song von Punnany Massif. Oder der Gedichttext Mosoly. Punnany Massif Mosoly Text.