Punnany Massif "Másfél hete" Songtext

Übersetzung nach:en

Másfél hete

Másfél hete gondolatom másra nem képes,Gyűlölöm, hogy a fájásod még ilyenkor is édes.Álomvilág, amit egykoron megkaptam,De most hiányodból éhezőként egy mély verem, egy katlan.Hisz nincs velem pajzsom, pillantásod tükre,Azt, hogy meglássam, hogy a fény ráragyog az életünkre.Ha előkerülsz Istenem, kérlek, ne fogj vissza!Engedd, hogy kitárjam eléd, az én szívem tiszta!Korlátok nélkül, ketten táncolnánk a szabadban,Szép szádból szóló hangod innám szakadatlan.Na, de nélküled nincs fény, ez opál-homály,Színes révünkre pedig marad a kopár táj.Magányos sebekkel hajtom le a fejem,Por vagyok, pedig pár voltunk hajdan ne feledd!Magányos sebekkel hajtom le a fejemet,Por vagyok, pedig pár voltunk hajdan ne feledd

Más…Másfél hete, hogy töretlenül fájdalom,Kínzó sebek útvesztőjét hordom lábamon.Lecsengő tüzet próbálja, szüzek prózája, kereszt Szakadatlan,Marad mozdulatlan a paplan.Fejemben furcsa dallam, nevetve súgja halkan,Elválaszthat erdő, mező minden úgy lesz majd, mint hajdan.Hiányzó alkatrész, vagy ettől az alkat kész,Figyelem, hogy honnan jöttél, ügyelném, hogy hová mész.Már másfél nap is sok tőled távol,Csodának látlak én téged, azért hiányzol.Azok vagyunk egymásnak, mint völgy a hegynek,Nélküled, mint partra vetett cseppje messzi tengernek.Félgőzzel félig megyek, addig fogom kezed,Hagyd, ha bolond leszek, csak had legyek veled.Lehetnék bástyád, vagy hömpölygő büszke ár,Őrzője kecses lépteidnek, mi szürkeségből fénnyé vált!

Refrén (2x)Másfél hete, hogy a babám nem láttam,Másfél hete erdőt-mezőt bejártam.Nem tudom, hogy hová lett a kedvesem,Csak azt tudom, hogy mennyire szeretem!Nem tudom, hogy hová lett a kedvesem,Csak azt tudom, hogy mennyire szeretem!

Hol van már? Madárlátta álompár,Városokra távol hálom egy helyi bár.Hegedűszó feledteti magányos világom,Kövek sivatagában te vagy az én virágom.Párnád kemény redőivé lett arcom ránca,Hiányodban a Hold is csak kézzel festett tálca.Ha szánsz rám ma holnap minden nap egy percet,Maradok a hű híved, őrizem a szíved.Utam ingoványos hosszú de nincs más célirány,Pórnép között királynő ez a városszéli lány.Utam ingoványos hosszú de nincs más célirányPórnép között királynő a falubéli lány.

Másfél hete én már csak ezt fújom,Zene, ital, csillogás követ a siker úton!Örömteli pillanatok a barátokkal egy térben,Mégis egyedül vagyok, mint máshogyan volt nem régen.Mondd meg nekem mit tegyek azért, hogy te is itt legyél,Az egyik énem veled van a másikban meg nincs mérték!Ha nem látsz most belém, nem ismerheted lelkemet,A hiányod az, ami minden nap magamat eltemet.Folyton úton távol tőled erős lesz a magányom,Elveszíteni soha, kapaszkodnék én akárhogy!Csak kérlek kedves, nézd el, a világ megrontott,Nem érzem át, hogy megölnek azok az egy kortyok.Bánatom, hogy nincs helyem, tű vagyok a kazalban,Nem látok kontúrt, mi erdő volt pedig azt most szavanna.Egy emlék leszel, ami egykor elengedett,Arcod fátyolos képpé vált, mert nem fogtam meg a kezed.

Ha végleg elmész ültetek a sírodra virágot,És gyászolok, míg élek én egy egész világot!Ha végleg elmész ültetek a sírodra virágot,S így gyászolok, míg élek én egy egész világot!

Refrén (2x)

Hier finden Sie den Text des Liedes Másfél hete Song von Punnany Massif. Oder der Gedichttext Másfél hete. Punnany Massif Másfél hete Text. Kann auch unter dem Titel Masfel hete bekannt sein (Punnany Massif) Text.