Mikael Gabriel "Lumi teki enkelin eteiseen" Songtext

Übersetzung nach:en

Lumi teki enkelin eteiseen

Tää tarina alko ku mutsi ja faija eros ysärilabout samaan aikaan mutsin faija kuoli sydäriin.Mut lytättiin koulus särjettiin sydämmii,ei kukaan tuonu ruusui eteiseen.Se oli päätepysäkki ku faija lähti istuuei se päässy karkuun pollareita.Mutsi lähti Siperiaan se vastusti vaa kommareita.Välil vaikeet on vaan oleminen,välil sua satuttaa vaa sulle kaikki oleellinen.Välil vaikee uskoo Jumalaanen tiedä onks se todellinen.Nehä sanoo et tääl on tärkeint olla onnellinenja sit naurettiin sekin heti jäiku biisi mitä sulle hautajaisis laulettiinmeni näi:

Ja vesi oli mustaa äiti kulki mustissaanja pappikin sai kahvia juodakseen.Ja isä oli kännissä kuinkas muutenkaan?Lumi teki enkelin eteiseen.

Muistan kun mä kävelin skidin Vantaanjoen vieresmietin mitä käy jos hukkuu.On ollu aikoi ja juttui mieleset oon halunnu vaa nukkuu.Se on tuttuu monelle meistnostan niille hattuu.Jokaselle joka koittaa selvii vaikka sattuu.Tätä tapahtuu vaa elokuvistai elokuus et niil ois helppoojotka joukost erottuu.Pimeet pään sisäl kukaan ei nää sitäainoa ajatus on väärin toinen ääripää.Oon tavannu tuhansii sulosii, itsetuhosii tyttöi,noi jäbät ei vaa avaudu.Ja ite ymmärrän sen nyttese aika minkä menetät ei vaan ikinä palaudu.Mä seisoin sillal, ilmas oli usvaamietin et mä hyppään mut vesi oli mustaa.

Ja vesi oli mustaa äiti kulki mustissaanja pappikin sai kahvia joudakseen.Ja isä oli kännissä kuinkas muutenkaan?Lumi teki enkelin eteiseen.

Ja vesi oli mustaa äiti kulki mustissaanja pappikin sai kahvia joudakseen.Ja isä oli kännissä kuinkas muutenkaan?Lumi teki enkelin eteiseen.

Hier finden Sie den Text des Liedes Lumi teki enkelin eteiseen Song von Mikael Gabriel. Oder der Gedichttext Lumi teki enkelin eteiseen. Mikael Gabriel Lumi teki enkelin eteiseen Text.