Elisabeth das Musical "Az már nem én lennék [Ich gehör nur mir]" Songtext

Az már nem én lennék [Ich gehör nur mir]

Ne kívánd, hogy játsszam a nőt aki jól nevelt.Ne kívánd, hogy tudjam a módit, s az illemet.E példás kis udvartöltelék,Az már nem én lennék.

Ha repít a trapéz, ha elbír a vékony jég,Ha szeszély a veszély, az csodás az álomszép.De értsd meg, ha nem kockáztatnék,Az már nem én lennék.

Ha óvnál a bajtól épp az lesz a baj.Hogy nyűg lesz csak rajtam a létMint sólyom úgy szállok majd más táj felé,Ha békjóz a kényszerüség.

Ha leszól egy csillag,Ha elhív én elmegyek.A világ, a hazám, a felhők, a mesterek.Ha tudást csak könyvekből vennék,Az már nem én lennék.

És taszít ha tolong sok kegyenc, sok esdeklő,És riaszt ha les rám és öröm ha egy sem jő.Kit nem bánt e barbár csőcselék,Az már nem én lennék.

És elveszthetsz hidd el,Ha börtönbe zársz a fészkedből elszállok én.Hogy megtarthass az kell,Hogy had higgyem márAz élet mit élek, enyém!

Egy társ kell egy barát,Ki megvéd, ki átölel,Ki megért és segít,Ha vígasz vagy tréfa kell.

De hagyja, hogy éljek szabadon,Mint a lélek, mert így vagyok, csak én!Csak én!

Hier finden Sie den Text des Liedes Az már nem én lennék [Ich gehör nur mir] Song von Elisabeth das Musical. Oder der Gedichttext Az már nem én lennék [Ich gehör nur mir]. Elisabeth das Musical Az már nem én lennék [Ich gehör nur mir] Text. Kann auch unter dem Titel Az mar nem en lennek Ich gehor nur mir bekannt sein (Elisabeth das Musical) Text.