Flori Mumajesi "Ku Gabum" Liedtext

Übersetzung nach: EN DE ES

Më pyet ku gabum
A thu se faj kam vetëm unë
Ne njoni-tjetrin e ndëshkum
Dhe pse jemi dashtë
Shumë jemi dashtë

Me trupin mbështet në mur
M’thoje brenda vetes të kam unë
Ashtu gjithmonë unë ty kam me t’kujtu
Sa shumë jemi dashtë
Ne jemi dashtë

Ti e di, nuk mundem dot
Me t’pa ty me një tjetër sot
Ma ke thënë dhe ti njësoj
Do të dua sa jetoj

REF: x2
S’di si t’ja boj me ty unë
Me ty unë, me ty unë
Ti nuk më kupton
S’di si me ja bo me ty unë
Me ty unë, me ty unë
Na ndan na bashkon

Pa u pa
Sa e vështirë për mu, pa u pa
Je ti që na bashkon dhe na ndan
Ti thua se jam unë, se jam unë

Ti nuk fal
Njësoj dhe unë si ty, jo nuk fal
Dhe pse gabimet ne i bëjmë të ndarë
Të dy u pendum, kur gabum

Ti e di, nuk mundem dot
Me t’pa ty me një tjetër sot
Ma ke thënë dhe ti njësoj
Do të dua sa jetoj

REF: x2
S’di si t’ja boj me ty unë
Me ty unë, me ty unë
Ti nuk më kupton
S’di si me ja bo me ty unë
Me ty unë, me ty unë
Na ndan na bashkon

You ask me where we went wrong,
As if I am the only one to blame.
We punished each other,
Even though we loved each other,
We loved each other very much.

With your body leaned on the wall
You used to tell me "I carry you inside me".
That's how I will always remember you.
How much we loved each other,
We loved each other.

You know it, I just can't
See you with another guy today.
You also told me the same:
"I will love you as long as I live".

Ref. x2:
I don't know how to do it with you
With you I, with you I
You don't understand me
I don't know how to do it with you
With you I, with you I
You separate us, you bring us together

Without seeing each other
It's so hard for me, without seeing each other.
It's you that separates us and brings us together.
You say that it's me, that it's me.

You don't forgive.
I do it just like you, no, I don't forgive.
Even if we do these mistakes while we're separated,
Both of us regretted it, when we went wrong.

You know it, I just can't
See you with another guy today.
You also told me the same:
"I will love you as long as I live".

Ref. x2:
I don't know how to do it with you
With you I, with you I
You don't understand me
I don't know how to do it with you
With you I, with you I
You separate us, you bring us together