Ewa Farna "Maska" Songtext

Übersetzung nach:enplru

Maska

Přijdeš se smát,přijdeš si hrát,ke všem se tváříš jako bys měl rád,masku máš! Příjemnou! Pro všechny neviditelnou!

Falešnej smích, a v očích hřích na rtech jen rádoby fakt,co nás všechny zmát!Přestaň lhát, do očí pravdě se dívat nestíháš!

Sundej masku svou!tak co jsi zač?Vím není to lehké, poznat svou tvář!Zkus to i když víš, že úspěch klesá níž,a s ní příběh snů je blíž,Sundej masku svou!Ty ji máš...

Přestaň se smát,přestaň si hrát,ke všem se tvářit jako bys měl rád,masku máš! Příšernou! Tak napodobitelnou!

Zkoušíš to zas a v očích pláč,tohle není už krása, kterou poznals rád.Pravda vítězí, pak svědomí ti radost utopí!

Sundej masku svou!tak co jsi zač?Vím není to lehké, poznat svou tvář!Zkus to i když víš, že úspěch klesá níža s ní příběh snů je blíž,Sundej masku svou! Tak co jsi zač!běž nekonečnou tmou! Poznat svou tvář!Věř a přijde den s tím správným pocitem, tak neboj se a zařvi sám:"Sundám masku svou!To jsem já!"..to jsem, jsem to já...to jsem, jsem to já....to jsem, jsem to já......TO! JSEM! JÁ! JÁ!!!!

Sundej masku svou!běž nekonečnou tmou,zařvi: to jsem jááááá.....

Zkus to, vím že úspěch klesá níž,a s ní příběh snů je blíž a blíž!Přijde den s tím správným pocitem,no tak co jsi zač? ukaž pravou tvář!Pravda vítězí a sám to víš,a s ní příběh snů je blíž a blíž,zařvi: to jsem já!

Sundej masku svou!tak co jsi zač?Vím není to lehké, poznat svou tvář!Zkus to i když víš, že úspěch klesá níža s ní příběh snů je blíž,Sundej masku svou! Tak co jsi zač!běž nekonečnou tmou! Poznat svou tvář!Věř a přijde den s tím správným pocitem,tak neboj se a zařvi sám:"Sundám masku svou!To jsem já!"

Hier finden Sie den Text des Liedes Maska Song von Ewa Farna. Oder der Gedichttext Maska. Ewa Farna Maska Text.