Joan Manuel Serrat "Cremant núvols" Songtext

Übersetzung nach:es

Cremant núvols

Cremant núvols passa el solvertical i el món s'atura.Demanant pietat al focs'amaguen les criaturesa l'ombra de qualsevolombra que Déu els procura.Cremant núvols passa el sol.

El dia cau de genollspidolant la migdiada.Per les parpelles amb sonels rellisca un fil de babai tot dol i res no voli tot pesa i res no passa.Cremant núvols passa el sol,cremant núvols el sol passa.

L'ànima abandona el costèrbola i embriagada.Fantasia d'una mortd'eternitat limitada.No treu banyes el cargolni s'enfila a la muntanya.Cremant núvols passa el sol.

Vigila en travessar el boscque als matolls, orfes de pluja,podria calar-s'hi focsi els freguessis amb les cuixes.A l'ombra del teus llençolst'espero, no triguis massa.Cremant núvols passa el sol,cremant núvols el sol passa.

Patrona dels inactius,Santa Mandra del migdia,protegiu l'amor furtiu-si així ho vol Déu, així sia-,especialment al juliolquan, reclamant companyia,cremant núvols passa el sol.

Cremant núvols passa el sol,i tu i jo cardant a l'horaque en altres contrades ploui una altra part del món plora.Uns de festa, altres de dol.Uns lluiten, d'altres s'abracen.Cremant núvols passa el sol,cremant núvols el sol passa.

Hier finden Sie den Text des Liedes Cremant núvols Song von Joan Manuel Serrat. Oder der Gedichttext Cremant núvols. Joan Manuel Serrat Cremant núvols Text. Kann auch unter dem Titel Cremant nuvols bekannt sein (Joan Manuel Serrat) Text.