Zeki Müren "İşte benim Zeki Müren" Songtext

İşte benim Zeki Müren

"sevgi dolu bir dünyam var dört yanımda tüm insanlar (x2)dünya malı neye yarar dostluklarla yaşıyorum (x2)şiirlerde romanlarda (x2)gelmiş geçmiş zamanlarda (x2)tamburlarda kemanlarda şarkılarla yaşıyorum (x2)sevgilerden nakışlarla mutlu mutsuz bakışlarla (x2)kalpten kalbe akışlarla alkışlarla yaşıyorum (x2)

ben de sevdim bir zamanlar içimde bin hatıra var (x2)herkes hayatını yaşar anılarla yaşıyorum (x2)ne köşklerde ne sarayda (x2)ne dünyada ne de ayda (x2)benim yerim çok uzakta dualarla yaşıyorum (x2)şarkılara duygu seren çilelere göğüs geren (x2)dertli gönüllere giren işte benim zeki müren (x2)

kimsesizlerin kimsesiziyim kimsesizim,yalnızların yalnızıyım yalnızım,dertlilerin dertlisiyim dertliyim,aşıkların aşkıyım aşıkım,ismim mesut göbek adım bahtiyar,yıllarca hep böyle bildiniz siz ,mesut bahtiyardan şarkılar dinlediniz"

Hier finden Sie den Text des Liedes İşte benim Zeki Müren Song von Zeki Müren. Oder der Gedichttext İşte benim Zeki Müren. Zeki Müren İşte benim Zeki Müren Text. Kann auch unter dem Titel Iste benim Zeki Muren bekannt sein (Zeki Muren) Text.