Giannis Ploutarhos "Giati Eisai Ola Afta Pou De Mporo Na Po (Γιατί είσαι όλα αυτά που δεν μπορώ να πω)" Songtext

Übersetzung nach:en

Giati Eisai Ola Afta Pou De Mporo Na Po (Γιατί είσαι όλα αυτά που δεν μπορώ να πω)

Δεν είσαι μες στα στήθεια μου φωτιάτα χείλη μου να σφήξω σαν με κάψειςδεν τρέχουνε τα μάτια σου βροχήτο δάκρυ να σκουπίσω, σαν θα κλάψειςτο δάκρυ να σκουπίσω, σαν θα κλάψεις.

Δε μένεις σε ένα τόπο μακρυνότο γράμμα που θα στείλω να το λάβειςσυγχώρα με που μίλησα πολύκαι ακόμα δεν μπορείς να καταλάβειςκαι ακόμα δεν μπορείς να καταλάβεις.

Γιατί είσαι όλα αυτά που δεν μπορώ να πωκαι εσύ που δεν μπορείς να με πιστέψεις,τι κρίμα που δεν ξέρεις πόσο Σ’ αγαπώκαι χάνουν πια το νόημα και οι λέξεις.

Γιατί είσαι όλα αυτά που δεν μπορώ να πωκαι λόγια που να βρω για να σου γράψω,τι κρίμα που δεν ξέρεις πόσο Σ’ αγαπώκαι φεύγω κάπου εδώ προτού να κλάψω.

Δεν είσαι μες στα σπλάχνα μου καημός,να πω οτι μια μέρα θα περάσειςδεν είσαι ιστορία μιας βραδιάςνα πώ θα ξεχαστώ και θα ξεχάσεις.να πώ θα ξεχαστώ και θα ξεχάσεις.

Γιατί είσαι όλα αυτά που δεν μπορώ να πω ...

Hier finden Sie den Text des Liedes Giati Eisai Ola Afta Pou De Mporo Na Po (Γιατί είσαι όλα αυτά που δεν μπορώ να πω) Song von Giannis Ploutarhos. Oder der Gedichttext Giati Eisai Ola Afta Pou De Mporo Na Po (Γιατί είσαι όλα αυτά που δεν μπορώ να πω). Giannis Ploutarhos Giati Eisai Ola Afta Pou De Mporo Na Po (Γιατί είσαι όλα αυτά που δεν μπορώ να πω) Text. Kann auch unter dem Titel Giati Eisai Ola Afta Pou De Mporo Na Po Giati eisai ola auta pou den boro na po bekannt sein (Giannis Ploutarhos) Text.