Okean Elzy "Majzhe vesna (Майже весна)" testo

Traduzione in:enesfrhuplrusk

Majzhe vesna (Майже весна)

Якби тобі – мої думки,Ну а мені – та й чари твої.Якби тобі – мої слова,Якби мені – тебе і навпаки.

А за вікном майже весна,Знає слова майже не сказані вонаІ у моїх жилах присутня.А за вікном майже весна,І, Боже мій, як несподівано вонаЗмінює все моє майбутнє,Моє майбутнє і моє життя.

І я живу блиском очей,Смаком бажань і запахом слів.Буде колись і навпаки –І моє життя, може, теж стане твоїм!

А за вікном майже весна,Знає слова майже не сказані вонаІ у моїх жилах присутня.А за вікном майже весна,І, Боже мій, як несподівано вонаЗмінює все наше майбутнє,Наше майбутнє і наше життя.

Majdnem tavasz

Bárcsak tieid lehetnének a gondolataim,S a bájad az enyém,Bárcsak tieid lehetnének a szavaim,Bárcsak enyém lehetnél,és fordítva.

Az ablak mögött,pedig már majdnem tavasz van,S Ő, ismeri a majdnem kimondatlan szavakatAz Én ereimben is jelen van.Az ablak mögött,pedig már majdnem tavasz van,És Uramisten,milyen váratlanulVáltoztatja meg az egész jövőmet,A jövőmet és az életemet.

És engem,a szemek ragyogása,A vágyak íze és a szavak illata éltet.Egyszer majd fordítva lesz -ÉS lehet,hogy az életem is a Tiéd lesz!

Az ablak mögött,pedig már majdnem tavasz van,S Ő ismeri a majdnem kimondatlan szavakatAz Én ereimben is jelen van.Az ablak mögött,pedig már majdnem tavasz van,És Uramisten,milyen váratlanulVáltoztatja meg az egész jövőnket,A jövőnket és az életünket.

Qui è possibile trovare il testo della canzone Majzhe vesna (Майже весна) di Okean Elzy. O il testo della poesie Majzhe vesna (Майже весна). Okean Elzy Majzhe vesna (Майже весна) testo. Può anche essere conosciuto per titolo Majzhe vesna Majjzhe vesna (Okean Elzy) testo.