Mustafa Ceceli "Ben O Değilim" paroles

Traduction vers:ardeelenfa

Ben O Değilim

Ne kadar kırık gözleriniz,Ne çok hüzün sözleriniz,Nasıl bir yoldan geldiniz?Ağır olmalı yükünüz.

Sevgiliyi mi, sevgiyi mi kaybettiniz?Nasıl biriydi lütfen tarif ediniz.Kim gibiydi hatırlayınız?Benim gibi miydi dediniz?

Hayır ben o değilim,Sizi bu hallere koyan ben o değilim,Bunlara neden olan o adam ben olamam.Hayır ben o değilim,Sizi bu hallere koyan ben o değilim,Bunlara neden olan o adam ben olamam.Hayır ben o değilim,Bunlara neden olan o adam ben değilim.

Ama beni çok şaşırttınız,Durun ne olur ağlamayınız,Hava soğuk aylardan Şubat,Lütfen içeri giriniz.Hava soğuk aylardan Şubat,Lütfen içeri giriniz.

Εγώ δεν είμαι εκείνος

Πόσο πληγωμένα είναι τα βλέμματά σας,Πόσο λυπημένα είναι τα λόγια σας,Από ποιον δρόμο ήρθατε;Το φορτίο σας πρέπει να είναι βαρύ.

Χάσατε τον αγαπημένο σας, ή μήπως την αγάπη σας;Παρακαλώ περιγράψτε τι άνθρωπος ήταν.Θυμάστε σαν ποιον έμοιαζε;Είπατε ότι ήταν σαν και μένα;

Όχι, εγώ δεν είμαι εκείνος,Δεν είμαι εγώ αυτός που σας έφερε σε αυτήν την κατάσταση,Δεν είμαι εγώ αυτός που είναι η αιτία για όλα αυτά.Όχι, εγώ δεν είμαι εκείνος,Δεν είμαι εγώ αυτός που σας έφερε σε αυτήν την κατάσταση,Δεν είμαι εγώ αυτός που είναι η αιτία για όλα αυτά.Όχι, εγώ δεν είμαι εκείνος,Δεν είμαι εγώ αυτός που είναι η αιτία για όλα αυτά.

Αλλά με εξεπλήξατε πολύ,Σταματήστε, μη κλαίτε σας παρακαλώ,Ο καιρός είναι πολύ κρύος, είναι Φεβρουάριος,Σας παρακαλώ μπείτε μέσα.Ο καιρός είναι πολύ κρύος, είναι Φεβρουάριος,Σας παρακαλώ μπείτε μέσα.

Ici on peut trouver les paroles de la chanson Ben O Değilim de Mustafa Ceceli. Ou les paroles du poème Ben O Değilim. Mustafa Ceceli Ben O Değilim texte. Peut également être connu par son titre Ben O Degilim (Mustafa Ceceli) texte.