Kabát "Ďábel a syn" Слова пісні

Переклад:enru

Ďábel a syn

Sedim a koukám, jak zvrácenej podzim,stromům svlíká jejich šat.Poslouchám ptáky a jenom tak kouřim,a malinko chce se mi spát.

Padá mi hlava pak cejtim jak někdo,lehce mě za ruku vzal.Blázen či voják, jak maškara divnátam stál, já pozval ho dál.

Měl špinavej kabát a v ruce flétnuoči jak z mrtvejch by vstalna botách bahno snad celýho světatuhle tu píseň mi hrál

Tu píseň co zpívám a vůbec vám nevim,kde na ní akordy vzal.Jak sem tam seděl a koukal a kouřil,to já, teprv ji psal.

Povídá - hochu, vracím se z flámu,hráli sme karty se zdá.Partii pokra o budoucí vládu,dík Bohu vyhrál jsem já.

Já měl z pekla štěstí a nebo pár trumfů,v rukávu, podvod – já vim.Chcete mě soudit, tak dejte mě na kříž,jsem váš - Ďábel a syn.

Pak pomalu mluvil a ničil mě silou,co od věků v sobě už má.Drtil mě pravdou a pouštěl mi žilou,a na závěr jen povídá:

Bůh stvořil lásku a žal taky bolest,a já jenom ubohej chtíč.Fandim vám lidem, nevim proč nemáš mě rád -já poslal ho pryč.

Sedim a koukám jak zvrácenej podzim,stromům svlíká jejich šat.Přemejšlim co s náma bude,a malinko chce se mi spát.

Padá mi hlava pak cejtim jak někdo,lehce mě za ruku vzal.Blázen či voják, jak maškara divnátam stál, tak pozvem ho dál.

The devil and a son

I'm sitting and watching the twisted autumntake the trees' clothes off.I'm listening to birds and just smoking,and I want to sleep a little biit.

My head is falling and then I feel someoneslowly taking my hand.A madman or a soldier, he stood therelike a weird mummery, I invited him in.

He was wearing a dirty coat and had a flute in his handhis eyes looked as if he rose from the deadon his shoes there was sludge perhaps from all over the worldhe played me this song.

The song I'm singing and I have no ideawhere he got the accords for it.As I was sitting, watching and smokingI was just composing it.

He says - son, I'm coming back from a party,it seems we played cards.A game of poker to decide who reigns in the future,thanks God, I won.

I was lucky or a few trumps,in the sleeve, a fraud - I know.You want to judge me, so put me on a cross,I'm yours - the devil and a son.

Then he spoke slowly and was destroying me by his power,which he has in him for ages.He was crushing me by truth and bleeding me,and in the end, he says:

God created love and grief, pain as well,And I created only lust.I support you people, I don't know why you don't like me,I sent him away.

I'm sitting and watching the twisted autumntake the trees' clothes off.I'm wondering what will happen to us,and I want to sleep a little bit.

My head is falling and then I feel someoneslowly taking my hand.A madman or a soldier, he stood therelike a weird mummery, let's invite him in.

Тут можна знайти слова пісні Ďábel a syn Kabát. Чи текст вірша Ďábel a syn. Kabát Ďábel a syn текст. Також може бути відомо під назвою Ďabel a syn (Kabat) текст.