VoltaJ "Lumea e a mea" Слова пісні

Переклад:deelenesfrrutr

Lumea e a mea

Visele mi se strivesc,Sub viața ce nu o trăiesc,Dați-mi un bilet doar dus,Era tot ce-aveam de spus;Viața avea doar două stele,Ai facut tu cinci din ele,De când pe tine te am,Ploaia-mi intră doar în spam.

RefrenSunt mic, mic, mic, dar nu-i nimic,Nu e totul pierdut, mâine-un început,Cât de mare ar părea, lumea e a mea.Sunt mic, mic, mic, dar nu-i nimic,Dacă în palma mea stă inima ta,Lumea e a mea.

Hei, hei, hei... (4x)

Casa mea n-are pereți,Ferestrele sunt dimineți,Și cu share-ul în orice zi,Ca și cum mâine n-ar fi;Poate-s mic în lumea lor,Dar am învățat să zbor,Când simt că mă prăbușesc,Bat în lemn și-apoi zâmbesc.

Refren

Hei, hei, hei... (4x)

Ooooh....Ooooh...Ooooh (2x)

Refren

Lumea e a mea.Lumea e a mea.

Dünya benimdir

Hayallerim sıkışıyor,Yaşamadığım bir hayat altında,Tek gidiş bir bilet verin bana,Söylenecek tek sözüm buyduHayatta sadece iki yıldız vardı,Sen bunlardan beş yaptın,Seni bulduğumdan beri,Yağmur ancak gereksiz mesajlara düşüyor.

Nakarat:Ben küçük, küçük, küçücüğüm, ama önemli değil,Her şey kaybolmuş değil, yarın yeni bir başlangıç,Ne kadar büyük görünse de, dünya benimdir.Ben küçük, küçük, küçücüğüm, ama önemli değil,Eğer yüreğin avucumda duruyorsa ,Dünya benimdir.

Hey,, hey hey... 4x

Evimin duvarları yok,Pencereler sabahlarımdır,Ve hergün paylaşınca,Sanki yarın hiç olmayacak gibi gelir.Belki onların dünyasında küçüğüm,Ama ben uçmayı öğrendim,Düşeceğimi hissetiğim an,Tahtaya vurur ve gülümserim.

Nakarat :

Hey, hey, hey 4x

Ooooh...Ooooh..Ooooh

Nakarat :

Dünya benimdir.Dünya benimdir.

Тут можна знайти слова пісні Lumea e a mea VoltaJ. Чи текст вірша Lumea e a mea. VoltaJ Lumea e a mea текст.