S.A.R.S. "Perspektiva" Слова пісні

Переклад:bgelitru

Perspektiva

Mozak pored kompa i nezdrava klopa,za slabiće uvek svuda jeftinoga dopa.za uporne auto, al' je skupa čorba.dva'es' kinti tiket je, vaskrsao Sloba.Evropa nas čeka, frižider ko apoteka.Ima 'leba i kečapa, može mirno da se spava.Na TV-u tenis, u gaćama pauk,iz Pazara original Levi's, sloboda je bauk!

Obrali smo bostan, jer rodila je njiva.Do guše u govnima, al' se ipak pliva.Bez plate i penzije isto k'o i s njima.Živimo od muzike, samo da se svira.Fudbal je na ulici, kamen je stativai pivo iz dragstora da bude nam gotiva.U društvu uvek lakše je kad probleme imaš,trudiću se da mi bude bolja perspektvia!

Perspektiva, perspektiva...stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva!Perspektiva, perspektiva...svima nam je, svima, siva perspektiva!

Perspektiva, perspektiva,perspektiva nam je jeftina cigara.Perspektiva, perspektiva,perspektiva, iz dragstora piva!

Перспектива

Мозък пред компютъра и нездравословна храна,За слабите (психически) има евтини наркотици,За упоритите има коли,но бензина е скъп,Фиша за залагания е 20 кинта (динари),все едно е възкръснал Слоба (Слободан Милошевич)Европа ни чака,фризер като аптека,Има хляб и кетчуп, може и спокойно да се спи,По телевизията тенис,в гащите паяк,на пазара оригинални Levi's,а свободата е мит.

Обрали сме бостана,родила е нивата.До гуша в ла*ната, но пак се плува.Няма заплати и пенсии,ама е същото и да ги има.Живеем от музика,само да се свири.Футбола е на улицата,камък е гредата.И бира от магазина за да ни е гот.В обществото е по-лесно когато имаш свои(лични) проблеми,Ще опитам да имам по-добра перспектива.

Перспектива,Перспектива...реалността ни е черно-бяла, а бъдещето сивоПерспектива,Перспектива...Всички имаме,всички имаме сива перспектива.

Перспектива,Перспектива...Перспектива за нас е евтината цигараПерспектива,Перспектива...Перспектива, от магазина бира.

Тут можна знайти слова пісні Perspektiva S.A.R.S.. Чи текст вірша Perspektiva. S.A.R.S. Perspektiva текст.