The Pretty Reckless "Hit Me Like A Man" Слова пісні

Переклад:deeleshrhuitrosrtr

Hit Me Like A Man

I am strong, love is evil.It's a version of perversion that is only for the lucky people.Take your time and do with me what you will,I won't mind, you know I'm ill, you know I'm ill!

So hit me like a man and love me like a woman.Buried and sad, look me in the eyes, I want it!One will give you hell, one will give you heaven,Hit me like a man, love me like a woman,Love me like a woman!

Love is strong, but I am evil,You are wrong, about me.Take your time, ah, play with me until!You can hear the children scream, like their stuck inside a dreamThat you, ah, will.

So hit me like a man, love me like a woman,Bury me alive, I can see it in your eyes, you want it!Some will give you pain, some will give you pleasure,Hit me like a man, love me like a woman,Love me like a woman!

Don't you run away, run away from me, I will run away from you...Don't you run away, run away from me, I will run away from you!

Hit me like a man, love me like a womanFrom the devil deep inside, can't you see what I'm wanting?Some will give you hell, some will give you heaven,So hit me like a man, love me like a woman!Love me like a woman!Love me like a woman!Love me like a woman, ow!

Üss meg, mint egy férfi

Erős vagyok, a szerelem meg gonoszEz egy olyasfajta romlottság, mely csak a szerencséseknek adatik megNem kell sietned, tedd azt velem amit csak akarszNem fog érdekelni, tudod, hogy beteg vagyok, tudod, hogy beteg vagyok!

Szóval üss meg mint egy férfi, és szeress mint egy nő.Eltemetett és szomorú, azt akarom, hogy a szemembe nézz!Egyik a pokolba, a másik a mennybe visz,Üss meg mint egy férfi, szeress mint egy nő,Szeress mint egy nő!

A szerelem erős, de én gonosz vagyok,Tévedtél velem kapcsolatban.Nem kell sietned, ah, játssz velem, mígmeg nem hallod egy gyermek sikolyát, mintha az egy álomba szorult volna,Hallani fogod.

Szóval üss meg mint egy férfi, és szeress mint egy nő,Temess el élve, látom a szemeidben, hogy ezt akarod!Valamelyik fájdalmat, valamelyik élvezetet okoz,Üss meg mint egy férfi, szeress mint egy nő,Szeress mint egy nő!

Nem menekülsz, menekülsz el tőlem? Én majd elmenekülök tőled..Nem menekülsz, menekülsz el tőlem? Én majd elmenekülök tőled!

Üss meg mint egy férfi, és szeress mint egy nőNem látod, hogy mit akarok az ördögtől igazán?Valamelyik a pokolba, valamelyik a mennybe visz,Szóval üss meg mint egy férfi, szeress mint egy nő!Szeress mint egy nő!Szeress mint egy nő!Szeress mint egy nő, ow!

Тут можна знайти слова пісні Hit Me Like A Man The Pretty Reckless. Чи текст вірша Hit Me Like A Man. The Pretty Reckless Hit Me Like A Man текст.