Britney Spears "I'm Not A Girl, Not Yet A Woman" Слова пісні

I'm Not A Girl, Not Yet A Woman

I used to thinkI had the answers to everything,But now I knowThat life doesn't always go my wayFeels like I'm caught in the middleThat's when I realize...

I'm not a girl,Not yet a woman.All I need is time,A moment that is mine,While I'm in between.

I'm not a girl,There is no need to protect me.And it's time that ILearn to face up to this on my own.I've seen so much more than you know now,So don't tell me to shut my eyes.

I'm not a girl,Not yet a woman.All I need is time,A moment that is mine,While I'm in between.

I'm not a girl,But if you look at me closely,You will see it in my eyes.This girl will always findHer way.

I'm not a girl(I'm not a girl don't tell me what to believe).Not yet a woman(I'm just trying to find the woman in me).All I need is time (All I need is time),A moment that is mine (That is mine),While I'm in between.

And I'm not a girlNot yet a woman (not now)All I need is time (All I need),A moment that is mine,While I'm in between.

I'm not a girl,Not yet a woman.

Mən Bir Qız Deyiləm, Hələ Bir Qadın da Deyiləm

Düşündüm ki,Hər şeyə cavabım varAmma indi bilirəm ki,Həyat həmişə istədiyim kimi getmirOrtada qalmış kimi hiss edirəmAnladığım an bunu...

Mən bir qız deyiləm,Hələ bir qadın da deyiləm.Tək ehtiyacım zamandır,Mənim olan bir andır,Arada qaldığım müddət.

Mən bir qız deyiləm,Məni qorumağa ehtiyac yoxdur.Və bu mənim özümləÜzləşməyi öyrənməyimin vaxtıdır.Sənin bildiyindən də çoxlu şey gördüm indi,Buna görə mənə deməki, gözlərimi bağlayım.

Mən bir qız deyiləm,Hələ bir qadın da deyiləm.Tək ehtiyacım zamandır,Mənim olan bir andır,Arada qaldığım müddət.

Mən bir qız deyiləm,Amma əgər mənə yaxşıca baxsan,Bunu gözlərimdə görərsən.Bu qız hənişə tapacaqÖz yolunu.

Mən bir qız deyiləm(Mən bir qız deyiləm, nəyə inanacağımı mənə demə)Hələ bir qadın da deyiləm.(Sadəcə içimdə olan qadını tapmağa çalışıram).Tək ehtiyacım zamandır (Tək ehtiyacım zamandır),Mənim olan bir andır. (Bu mənimdir),Arada qaldığım müddət.

Və mən bir qız deyiləmHələ bir qadın da deyiləm (indi deyiləm)Tək ehtiyacım zamandır (Tək ehtiyacım),Mənim olan bir andır,Arada qaldığım müddət.

Mən bir qız deyiləm,Hələ bir qadın da deyiləm.

Nem Vagyok Kislány, De Még Nő Sem

Régebben azt hittemMindenre van válaszom,De most már tudomAz élet nem mindig olyan, amilyennek én akaromÚgy érzem megragadtam a közepénÉs akkor rájöttem...

Nem vagyok kislány,De még nő sem.Csak időre van szükségem,Egy pillanatra, ami csak az enyém,Míg a kettő között vagyok.

Nem vagyok kislány,Nem kell, hogy megvédj.És eljött az idő, amikorMegtanulok egyedül rájönni a dolgokra.Már most többet láttam, mint hinnéd,Tehát ne mondd, hogy csukjam be a szemem.

Nem vagyok kislány,De még nő sem.Csak időre van szükségem,Egy pillanatra, ami csak az enyém,Míg a kettő között vagyok.

Nem vagyok kislány,De ha közelről megnézel,Látni fogod a szememben.Ez a lány mindig megtalálja majdA saját útját.

Nem vagyok kislány,(Nem vagyok kislány, ne mondd meg miben higgyek)De még nő sem(Csak próbálom megtalálni a bennem rejlő nőt)Csak időre van szükségem (Csak időre van szükségem),Egy pillanatra, ami csak az enyém (Csak az enyém),Míg a kettő között vagyok.

És nem vagyok kislányDe még nő sem (még nem)Csak időre van szükségem (Csak időre)Egy pillanatra, ami csak az enyémMíg a kettő között vagyok.

Nem vagyok kislány,De még nő sem.

Ben Kiz Degilim, Henüz Kadin Da Degilim

öncedenher seyin cevabini bildigimi sanirdimama simdi biliyorum kihayat benim istedigim gibi gitmiyor, yeah...sanki ortasinda yakalanmis gibiyimbunu anladiğimda...

ben kiz degillimhenüz bir kadin da degilimihtiyacim olan tek zamanbenim olan bir ancikmazda oldugumda

ben kiz degillimbeni korumaya gerek yokbununla kendi basima yüzlesmeyi ögrenmenin tam sirasisimdi bildiginden daha fazlasini gördümbu yüzden bana gözlerimi kapatmami söyleyemezsin

ben kiz degillimama bana yakindan bakarsanbunu gözlerimin icinde görüsünbu kiz hep yolunu bulur

ben kiz degillim(ben kiz degillim, neye inanmam geretigini bana söyleme)henüz bir kadin da degil(sadece icimdeki kadini bulmaya calisiyorum)ihtiyacim olan tek zaman (Ihtiyacim olan)benim olan bir ancikmazda oldugumda

ben kiz degillimhenüz bir kadin da degil

Тут можна знайти слова пісні I'm Not A Girl, Not Yet A Woman Britney Spears. Чи текст вірша I'm Not A Girl, Not Yet A Woman. Britney Spears I'm Not A Girl, Not Yet A Woman текст. Також може бути відомо під назвою Im Not A Girl Not Yet A Woman (Britney Spears) текст.