Vesterinen Yhtyeineen "Kaikki kohdallaan" Слова песни

Перевод на:en

Kaikki kohdallaan

Ne tulevat mut täältä hakemaanNe tulevat, vaan eivät saa antautumaanNe jalkapuuhun vievät ja päälle sylkevätMut mä en niille sano sanaakaan.

Ja vaikka se ois väärin, niin mä en välitäEi mun elämässä muutenkaan ole järkeäVaikka viisas olis mennyt, en voinut lähteäKun pienen hetken vaan, oli maailmassa kaikki kohdallaan.

Mene sinä vaan, mut ne haluaaMene vaan ja elämä on ennallaanTaakse älä katso, ei täällä mitään ooPaitsi se pieni hetki ennen suudelmaa.

Ja vaikka se ois väärin, niin mä en välitäEi mun elämässä muutenkaan ole järkeäVaikka viisas olis mennyt, en voinut lähteäKun pienen hetken vaan, oli maailmassa kaikki kohdallaan.Sen pienen hetken vaan, oli maailmassa kaikki kohdallaan.

Ja vaikka se ois väärin, niin mä en välitäEi mun elämässä muutenkaan ole järkeäKumpikaan meistä ei voinut lähteäKun pienen hetken vaan, oli maailmassa kaikki kohdallaan.Sen pienen hetken vaan, oli maailmassa kaikki kohdallaan.Sen pienen hetken vaan, oli maailmassa kaikki kohdallaan.

Здесь можно найти слова песни Kaikki kohdallaan Vesterinen Yhtyeineen. Или текст стиха Kaikki kohdallaan. Vesterinen Yhtyeineen Kaikki kohdallaan текст.